Бугарски матуранти

• Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Во што се подобри?
Ако ми свират ваква музика на матурската вечер, јас со вокмен ќе одам да славам.
Јас на мојата матура не издржав цели 2 саати.
Селска свадба да беше, повозбудливо ќе беше.
А посебно ме иритираа сатенските мУжјаци и полуголите..... но, боси женки :facepalm:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Јас на мојата матура не издржав цели 2 саати.
Селска свадба да беше, повозбудливо ќе беше.
А посебно ме иритираа сатенските мУжјаци и полуголите..... но, боси женки :facepalm:
Jас весело си поминав- Камелеон свиреа,Џоко Танески ми пееше. А јас како негов комшија, имав некој привилегии па и песна како поздрав ми пушти.
Ко ми падна едно незгодно, страм од сите матуранти посебен поздрав. Сакав под маса да се скријам.:vozbud:
Ми идеше тој микрофонот вгаз да му го пикнам и да ми испрдит една песна а не да ми испејт.:D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Нешто невозможно!
:pos:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Џабе сите јадете трици за бугариве кога и ние сме исти срања. Што е така, така е, признајте си, прво треба да си погледнете во својот двор па после да зборете за тој на комшијата. Какви глупости имам гледано на нашиве матурски такви нема ни во Африка. Матурските ги сметаме како којзнае какво случување да се.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ако бе и Бугарите нека осетат што е матурска.....ова изгледа им е прва генерација матуранти на државно ниво....

Ајде па за 20тина години да видиме како ќе ви изгледа првата апсолвентска.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Ако бе и Бугарите нека осетат што е матурска.....ова изгледа им е прва генерација матуранти на државно ниво....

Ајде па за 20тина години да видиме како ќе ви изгледа првата апсолвентска.
Се плашам да не не бидам жив, кога ќе го слават првиот докторат.:D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Се плашам да не не бидам жив, кога ќе го слават првиот докторат.:D
Самата именка докторат во Бугарија,излегува од рамките на времето и просторот...т.е не се знае до тогаш дали ќе постои ова соѕвездие,а камо ли некоја друга пресметка да правиме.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па нивните матурски се 100 пати појаки и подобри од нашите. Уште дента со коли свират го шетаат цел град и после вечер....кафана на балкану. :D

M

Mussolini

Гостин
Џабе сите јадете трици за бугариве кога и ние сме исти срања. Што е така, така е, признајте си, прво треба да си погледнете во својот двор па после да зборете за тој на комшијата. Какви глупости имам гледано на нашиве матурски такви нема ни во Африка. Матурските ги сметаме како којзнае какво случување да се.
дека и ние не сме нешш посаалам, ти давам право ама не можеш да споредуваш оти дека си видел толку селски клипови од македонски матурски на интернет? ок, може ке најдеш тук-там ама не... не се како бугарските.. нивните дефинитивно се топ ;) :гик:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.903
Поени од реакции
8.482
Никоаш нема да разберам шо е финтава со светуљикави кошули машкиве по матури да облекуваат, па и девојчињава :icon_mrgr:
Светликавите кошуљи се облекуваат пошо се поефтини, а матурантие сеуште не се зрели за да носат нешо поскапо :)

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.660
Поени од реакции
729
Да се само на клиповите, грда нација погрда здравје, сељак парти.
За нас се измислени, боље жени имаат... Прво позгодни се каде каде, силикони маваат без проблем, не се така затуцани ко кај нас итд....

Само сакав да кажам дека не се согласувам :)

Ај нека стаат клипови од матурите кај нас...бетер сме...

јагнешко и смедеревка + дезодоранси...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За нас се измислени, боље жени имаат... Прво позгодни се каде каде, силикони маваат без проблем, не се така затуцани ко кај нас итд....

Само сакав да кажам дека не се согласувам :)

Ај нека стаат клипови од матурите кај нас...бетер сме...

јагнешко и смедеревка + дезодоранси...
Јас би рекла дека се зависи од вкус, немора сите да се согласуваме. Мене од тој кич бугарски ми се повраќа, уште на црвени топуци се шетаат и миничи до гз во 2012 година. Ако тоа не е затуцан стил од 90те години незнам шо е затуцано. Како времето да им е застанато во Бугарија во однос на изглед. На такви се палат уште оние од Свирипичино.
Силикони мавале, абе секири боље во фаца да си закопаат посимпатични ќе бидат, сељачизам на кило.

Kajgana Shop

На врв Bottom