Бугарски матуранти

• Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување
M

Mussolini

Гостин
Да... Знам оти рано е да се отварат теми за матурските ама у следните клипови ке видете нешто шо не може да се виде никаде на друго место во светот освен кај нашиот источен сосед - Бугарија. Не викам дека и кај нас нема такви изроди ама они минат секоја една можна граница. Може требаше да го ставам у дневна доза сеир ама не, тава шо са ке го видете си заслужува посебна тема па народе, бујрум на смеење :D

П.С. Сите се средношколци...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Што беше тоа прслук :pos:

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Ами тази един народ две држав'и.Шо би рекле бугарите
Meanwhile in Macedonia
Ама бугариве подобри од нас се :confused::confused::confused::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

M

Mussolini

Гостин
Ами тази един народ две држав'и.Шо би рекле бугарите
Meanwhile in Macedonia
Ама бугариве подобри од нас се :confused::confused::confused::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
за болдирано ке ти потпишам со двете нозе... ;) ама ко говораме за матурантите у тај случај :D

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Во што се подобри?
Ако ми свират ваква музика на матурската вечер, јас со вокмен ќе одам да славам.
Гледаш на првото видео со пајтони со мотори со џипови идат :D:D:D
Мала шала.А секаде е вака не само во бугарија.Е сега зависи до групата шо ти свири .Кај мене беше сосема различно Браво Бенд ни свиреа супер поминавме

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Да не постоеше дрогата на овој свет, никогаш немаше да го разберам видеово.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.418
Поени од реакции
16.697
Никоаш нема да разберам шо е финтава со светуљикави кошули машкиве по матури да облекуваат, па и девојчињава :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom