хахахахахаха :pos2::pos2::pos2: Имаш зеленко за вицов!Двајца бугари одат во Египет
се разбира, влегуваат и во Кеопсовата пирамида. Во неа ... пеколна миризба и колку по навнатре влегуваат, толку позагушливо станува... Накрај едниот не можел повеќе да издржи и му рекол на другиот: - Не можам повеќе, многу е загушливо тука, ајде пиши КУР и да излеземе!
Двајца бугари одат во Египет
се разбира, влегуваат и во Кеопсовата пирамида. Во неа ... пеколна миризба и колку по навнатре влегуваат, толку позагушливо станува... Накрај едниот не можел повеќе да издржи и му рекол на другиот: - Не можам повеќе, многу е загушливо тука, ајде пиши КУР и да излеземе!
хахаххахахаххахаххахаххахаххаДвајца бугари одат во Египет
Хахахахахаахах отроввввв.Двајца бугари одат во Египет
Хаха,да малце стар виц,но многу добар.Двајца бугари одат во Египет
На мене ми стана смешно, бидејќи е вистина. Секој пат кадо се прошетките во Софија Испцувам каква мајмун е Бугаринот (иако сум Бугарин). За последните 5 години Бојко Борисов изгради 1200 игралишта за деца во Софија. Околу мене има 4 бројот. Беа чисти, убави и модерни во почетокот. По 1 месец заприличаха на канта за ѓубре по бомба. Скршени намерно од тапи тиннејдж'ри кои се мислат за рапери и целите насликани во Курхахаххахахаххахаххахаххахахха
Виц на векот еј ме пресмеа! Темава нека иде во чек дис аут,не е за овде![]()
Ќе ги ставам. Таквите "рапери" трјабва да се убиваат. Јас сакам да видам некој како слика - ќе го убијам.Стави ги сликите во темата за Софија во туризам![]()
Сепак имате нешто македонско во крвта. :3:На мене ми стана смешно, бидејќи е вистина. Секој пат кадо се прошетките во Софија Испцувам каква мајмун е Бугаринот (иако сум Бугарин). За последните 5 години Бојко Борисов изгради 1200 игралишта за деца во Софија. Околу мене има 4 бројот. Беа чисти, убави и модерни во почетокот. По 1 месец заприличаха на канта за ѓубре по бомба. Скршени намерно од тапи тиннејдж'ри кои се мислат за рапери и целите насликани во Кур
Ставија лампи со батерија и целосно на соларна енергија (siemens 300 бројот во парковите во Софија). Истата работа стана со нив.
:cry:
--- надополнето ---
ќе ви направам слика да ги видите за какви селани зборувам
Татарско :helou: Не е македонско лажат ви од Казахстан доаѓа. :tv:Сепак имате нешто македонско во крвта. :3: