Бугарин одвлече банка

Член од
12 март 2011
Мислења
41
Поени од реакции
1
[video]http://vbox7.com/play:d9f69c9c[/video]

:nesvest:

--- надополнето ---

Бугарка киднапира нејзиниот сопруг

:tapp:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Двајца бугари одат во Египет

се разбира, влегуваат и во Кеопсовата пирамида. Во неа ... пеколна миризба и колку по навнатре влегуваат, толку позагушливо станува... Накрај едниот не можел повеќе да издржи и му рекол на другиот: - Не можам повеќе, многу е загушливо тука, ајде пиши КУР и да излеземе!

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037

се разбира, влегуваат и во Кеопсовата пирамида. Во неа ... пеколна миризба и колку по навнатре влегуваат, толку позагушливо станува... Накрај едниот не можел повеќе да издржи и му рекол на другиот: - Не можам повеќе, многу е загушливо тука, ајде пиши КУР и да излеземе!
хахахахахаха :pos2::pos2::pos2: Имаш зеленко за вицов!

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Зашто го отпуштиле бугарот од работа во банка за сперма?
Го фатиле како пие на работа.

Член од
12 март 2011
Мислења
41
Поени од реакции
1

хаха

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

хахаххахахаххахаххахаххахахха
Виц на векот еј ме пресмеа! Темава нека иде во чек дис аут,не е за овде :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

Хахахахахаахах отроввввв.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270

Хаха,да малце стар виц,но многу добар.

Член од
12 март 2011
Мислења
41
Поени од реакции
1
хахаххахахаххахаххахаххахахха
Виц на векот еј ме пресмеа! Темава нека иде во чек дис аут,не е за овде :)
На мене ми стана смешно, бидејќи е вистина. Секој пат кадо се прошетките во Софија Испцувам каква мајмун е Бугаринот (иако сум Бугарин). За последните 5 години Бојко Борисов изгради 1200 игралишта за деца во Софија. Околу мене има 4 бројот. Беа чисти, убави и модерни во почетокот. По 1 месец заприличаха на канта за ѓубре по бомба. Скршени намерно од тапи тиннејдж'ри кои се мислат за рапери и целите насликани во Кур

Ставија лампи со батерија и целосно на соларна енергија (siemens 300 бројот во парковите во Софија). Истата работа стана со нив.

:cry:

--- надополнето ---

ќе ви направам слика да ги видите за какви селани зборувам

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Стави ги сликите во темата за Софија во туризам :)

Член од
12 март 2011
Мислења
41
Поени од реакции
1
Стави ги сликите во темата за Софија во туризам :)
Ќе ги ставам. Таквите "рапери" трјабва да се убиваат. Јас сакам да видам некој како слика - ќе го убијам.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
На мене ми стана смешно, бидејќи е вистина. Секој пат кадо се прошетките во Софија Испцувам каква мајмун е Бугаринот (иако сум Бугарин). За последните 5 години Бојко Борисов изгради 1200 игралишта за деца во Софија. Околу мене има 4 бројот. Беа чисти, убави и модерни во почетокот. По 1 месец заприличаха на канта за ѓубре по бомба. Скршени намерно од тапи тиннејдж'ри кои се мислат за рапери и целите насликани во Кур

Ставија лампи со батерија и целосно на соларна енергија (siemens 300 бројот во парковите во Софија). Истата работа стана со нив.

:cry:

--- надополнето ---

ќе ви направам слика да ги видите за какви селани зборувам
Сепак имате нешто македонско во крвта. :3:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562