Бувљак - најдобар улов

Член од
6 април 2013
Мислења
357
Поени од реакции
302
И сеа го има или го нема!? Мора да е негде пазарчево :/ Ми кажуваше еден пријател дека имало пиштоли со идентичен изглед како оргиналите само што испукува кабзи.( или како ги викаат оние црвенките со малку барут во нив :D ) Па бидеејќи многу сум заинтересиран за оружје и сакам да си имам некои модели, ако знае некој да ми каже кај се наоѓа моментално ова? :D

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
И сеа го има или го нема!? Мора да е негде пазарчево :/ Ми кажуваше еден пријател дека имало пиштоли со идентичен изглед како оргиналите само што испукува кабзи.( или како ги викаат оние црвенките со малку барут во нив :D ) Па бидеејќи многу сум заинтересиран за оружје и сакам да си имам некои модели, ако знае некој да ми каже кај се наоѓа моментално ова? :D
под кале на самиот тротоар се поред улицата - спушти се ти под кале и нема шанси да го утнеш - ке видиш еден куп народ...

S

StormRage

Гостин
Си купив Циско рутерче и грамофон, се на се за 600 :D рутерот моментално работи, грамофонот ќе морам дома да го пробам (а и секако иам ист таков паааа ако нешто не го бива ќе го средам)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Каков рутер и каков грамофон? :P

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
kolku samo dobri raboti imam nacekano
najvredni mislam bea edni penkala koj gi koristat na arhitektura studentite cel komplet od 6 razlicni penklala ( 5 funkcioniraa ) za 150 denari, gi sitnav 2 dena pokasno za 1000ka (a vredat preku 3000 den.)
ruteri imam 5-6 kupeno za bosh para
hard diskovi 3-4
2-3 ukrasi od staklo (koj vo prodavnica ne veruvam deka bi bile ispod 50e)
i 10+ usb :D
mi e krivo ednas za 10 sekudni ispustiv peeonir surround sistem na koe seuste ne bese izvadeno od onaa buble wrap za 5 iljadi go davase covekot i ke dojdese da probam dali e ispravno

Член од
22 јули 2011
Мислења
248
Поени од реакции
267
Има ли да се најде бела техника на циган пазар, ми треба за опремуење стан за кираџии?

S

StormRage

Гостин
Каков рутер и каков грамофон? :P
Cisco WR54GH тие малите, доволно да ми заврши работа, му се токмев на еден Linksys WR54GL ама немав баш 800 да му ги акнам.

А грамофонот е британски (толку знам пошо на овај делот кај што пишува фирма ау е изгребан :cautious:)

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
601
САмо ме плаши дали ќе работат? некој hint?

S

StormRage

Гостин
САмо ме плаши дали ќе работат? некој hint?
Има тип со агрегат таму, плаќаш 10 денари и ќе си пробаш било што... тие шо се со помала електроника претежно на колите имаат претварач на напон од 12 на 220 волти... значи можеш да си пробаш :)

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Ja ovde sum videl ured od NASA prodavaa :confused: Dedo mi se zapna da go zeme mu go davaja za 200 denari.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Си купив Циско рутерче и грамофон, се на се за 600 :D рутерот моментално работи, грамофонот ќе морам дома да го пробам (а и секако иам ист таков паааа ако нешто не го бива ќе го средам)
кога беше? вчера и јас со @arakenx бев:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom