- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.435
- Поени од реакции
- 11.353
неможеш ни да замислиш што се има таму...Можеш да ми кажеш што најчесто продаваат ?
телевизори, делови за пц, патики, хилти, штрафилици, клучеви и мн др работи
неможеш ни да замислиш што се има таму...Можеш да ми кажеш што најчесто продаваат ?
heaven for average and poor people heheheнеможеш ни да замислиш што се има таму...
телевизори, делови за пц, патики, хилти, штрафилици, клучеви и мн др работи
би те дополнил и со денгубџии и колекционериheaven for average and poor people hehehe
Вторник и петок изгледа. Јас спремам 50 еврича за во петок , можда ќе се најде нешто интересно.A кои денови работи и колку часот?
Има еден батка цела тезга звчници и појачала, може да ги пробаш на лице сместотс.Дали даваат откуп и можам ли да најдам добри звучници таму ?
Со здравје да си го користувате и само да го пуштиш на рок ен ролБев кај тој со звучниците си го земав за 1000 денари(сефте) одлично си работи оштетен е малку козметечки не се приметува толку многу
Таму бев во 6 саат сабајле гужва имаше премногу за толку сабајле
Може за книгите што ги имаш купено од пазарот поопширно да напишеш? Ме интересира каква литература е најчесто застапена, во каква состојба се книгите, како се продаваат (топтан или на праче), и во кој дел од пазарот да барам?Имам бајаги пазарено, претежно антиквитети и стари книги но најинтересно ми беше кога во исти ден начекав картинг за 100е (со моите еврејски ценкачи способности 70е) и ТОП (украсен) од 1 светска војна за 200е (со ценкање на 150е но немав кеш...)
Иструменти еден тон за по 50е (реално над 100е).
Обично историја, уметност, филозофија.Може за книгите што ги имаш купено од пазарот поопширно да напишеш? Ме интересира каква литература е најчесто застапена, во каква состојба се книгите, како се продаваат (топтан или на праче), и во кој дел од пазарот да барам?
Пофали се де или ќути.кој рано рани две среќи граби
Иди шетај насекаде има нема некое конкретно место.Може за книгите што ги имаш купено од пазарот поопширно да напишеш? Ме интересира каква литература е најчесто застапена, во каква состојба се книгите, како се продаваат (топтан или на праче), и во кој дел од пазарот да барам?