- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Ти снема нешто од двор ?
DD не.Ти снема нешто од двор ?
на ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..Вторник и петок од 6-7 до кај 14 преку сила.
Ти снема нешто од двор ?
Јас не би рекол дека пазарот е баш за женски а не пак посебно за млада девојка за 23 год. пошто кога ќе поминеш ќе те гледаат ко мерлинна ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..
а јас ќе ги глеам ко цигани
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 22:35 ---
Јас не би рекол дека пазарот е баш за женски а не пак посебно за млада девојка за 23 год. пошто кога ќе поминеш ќе те гледаат ко мерлин
Јас ќе ти кажам работи Вторник и Петок од 6 часот па до кај 12 часота јас ќе ги глеам ко цигани
како и да е, би ценела ако некој ми даде озбилен одговор, пошто ќе идам до крај на свет итно ми е!
јел ти то озбиљно?? хахх, важи и ќе ти ја вратам 'pimp'натаМене ми снема една фотеља пред 1 недела види таму да не ја најдеш мојата . На пп пиши ако ја најдеш.
Сигурно е де, којзнае колку пати имам идено, најидеално ти е да си отидеш кај 11 саат тогаш сите "продавници" се отворенина ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..
Кое црно ладно време, 10 + степени е преку ден.на ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..
Имам јас и тоа два вакви.Ти ги шиткам ли?Знам дека неможе се од еднаш да се најде ама мене највеќе ми е за овој апарат
Јас ќе одам утре околу осум саат да барам винилни плочи. Ајде со мене ќе те носам ако сакаш.Кои денови, од колку до колку саат и дали некој бил по ладново време да ми каже дали воопшто работи?
Знам кај е и си обезбедив пратња само ептен одамна и само еднаш иам отидено и тоа у лето, само не знаев кој ден беше. Фала ти во секој случајЈас ќе одам утре околу осум саат да барам винилни плочи. Ајде со мене ќе те носам ако сакаш.
ако, не приметивНа Кајгана имаме тема за ова - предлагам спојување на темите
http://forum.kajgana.com.mk/threads/Бувљак-најдобар-улов.59889/page-9#post-5585632