Бувљак - најдобар улов

UncleSam

Будока
Член од
23 јануари 2011
Мислења
269
Поени од реакции
509
Вторник и петок од 6-7 до кај 14 преку сила.

L

.Lost Angel.

Гостин
Ти снема нешто од двор ? :icon_lol:
:pos::pos::pos:
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 22:35 ---
на ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој.. :)
Јас не би рекол дека пазарот е баш за женски а не пак посебно за млада девојка за 23 год. :D пошто кога ќе поминеш ќе те гледаат ко мерлин

Член од
7 јануари 2013
Мислења
6
Поени од реакции
4
:pos::pos::pos:
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 22:35 ---

Јас не би рекол дека пазарот е баш за женски а не пак посебно за млада девојка за 23 год. :D пошто кога ќе поминеш ќе те гледаат ко мерлин
а јас ќе ги глеам ко цигани:cool:
како и да е, би ценела ако некој ми даде озбилен одговор, пошто ќе идам до крај на свет итно ми е! :)

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Мене ми снема една фотеља пред 1 недела види таму да не ја најдеш мојата . На пп пиши ако ја најдеш.

L

.Lost Angel.

Гостин
а јас ќе ги глеам ко цигани:cool:
како и да е, би ценела ако некој ми даде озбилен одговор, пошто ќе идам до крај на свет итно ми е! :)
Јас ќе ти кажам работи Вторник и Петок од 6 часот па до кај 12 часот

Друга работа за сите вас ако ви украле нешто точак и сл. секогаш да одите рано сабајле кај 6,6 ипол бидејќи тогаш циганите кои ги украле ги преподаваат на други купувачи :)

UncleSam

Будока
Член од
23 јануари 2011
Мислења
269
Поени од реакции
509
на ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој.. :)
Сигурно е де, којзнае колку пати имам идено, најидеално ти е да си отидеш кај 11 саат тогаш сите "продавници" се отворени :D

А

Антоние

Гостин
Кои денови, од колку до колку саат и дали некој бил по ладново време да ми каже дали воопшто работи?
Јас ќе одам утре околу осум саат да барам винилни плочи. Ајде со мене ќе те носам ако сакаш.

Член од
7 јануари 2013
Мислења
6
Поени од реакции
4
Јас ќе одам утре околу осум саат да барам винилни плочи. Ајде со мене ќе те носам ако сакаш.
Знам кај е и си обезбедив пратња :) само ептен одамна и само еднаш иам отидено и тоа у лето, само не знаев кој ден беше. Фала ти во секој случај:)
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 00:27 ---
На Кајгана имаме тема за ова - предлагам спојување на темите
http://forum.kajgana.com.mk/threads/Бувљак-најдобар-улов.59889/page-9#post-5585632
ако, не приметив :)

Kajgana Shop

На врв Bottom