- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Ти снема нешто од двор ? ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Ти снема нешто од двор ?![]()
на ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..Вторник и петок од 6-7 до кај 14 преку сила.
Ти снема нешто од двор ?![]()
Јас не би рекол дека пазарот е баш за женски а не пак посебно за млада девојка за 23 год.на ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..![]()
а јас ќе ги глеам ко цигани
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 22:35 ---
Јас не би рекол дека пазарот е баш за женски а не пак посебно за млада девојка за 23 год.пошто кога ќе поминеш ќе те гледаат ко мерлин
Јас ќе ти кажам работи Вторник и Петок од 6 часот па до кај 12 часота јас ќе ги глеам ко цигани
како и да е, би ценела ако некој ми даде озбилен одговор, пошто ќе идам до крај на свет итно ми е!![]()
Мене ми снема една фотеља пред 1 недела види таму да не ја најдеш мојата . На пп пиши ако ја најдеш.
Сигурно е де, којзнае колку пати имам идено, најидеално ти е да си отидеш кај 11 саат тогаш сите "продавници" се отворенина ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..![]()
Кое црно ладно време, 10 + степени е преку ден.на ова ладно време?? сигурно? не сум баш ранобудник некој..![]()
Имам јас и тоа два вакви.Ти ги шиткам ли?Знам дека неможе се од еднаш да се најде ама мене највеќе ми е за овој апарат
![]()
Јас ќе одам утре околу осум саат да барам винилни плочи. Ајде со мене ќе те носам ако сакаш.Кои денови, од колку до колку саат и дали некој бил по ладново време да ми каже дали воопшто работи?
Знам кај е и си обезбедив пратњаЈас ќе одам утре околу осум саат да барам винилни плочи. Ајде со мене ќе те носам ако сакаш.
ако, не приметивНа Кајгана имаме тема за ова - предлагам спојување на темите
http://forum.kajgana.com.mk/threads/Бувљак-најдобар-улов.59889/page-9#post-5585632