- Член од
- 22 февруари 2022
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 45
Путер и свинска маст > отровни масла
Може да се најде ова по некој од маркетиве наши по цената која ја пишува?ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО ОД МАСЛОДАЈНА РЕПКА 1000мл
Маслото од репка или канола масло доаѓа од црното семе од репка растението, Brassica napus, кое произведува сончево жолти цветови на пролет. Ладно цеденото масло од репка го препорачуваат сите нутриционисти, поради неговите хранливи состојќи и нутритивни вредности. Со големата содржина на...e-shop.filla.com.mk
Да, треба да е исто.Може да се најде ова по некој од маркетиве наши по цената која ја пишува?
Агрофила маслата ги има во доста маркети, поготово ладно цедено сончогледово. А може да си порачата и од страната, 150 денари е достава, ама ако се купат пример 5-10л тогаш се исплати.Го нема секаде, барем не го видов во Жито или Рептил маркети.
Последно што видов на рафтовите беше Монини и уште некој маслинов зејтин.
Рафтовите се празни.
Уопште не ја сфаќам паранојата со тоалетна хартија.Како и да е, пооригинално ќе беше да имаше ограничување за тоалет хартија... И да не има на CNN...
... секое масло што се применува во исхраната си има и своја улога би рекле правилна во начинот на приготвување на самата храна т.е. дали ќе го примениме маслото при варење, пржење, печење или за сосови и за салати.jas uglavno koristam garlic butter ili obicen puter... soncogledovo maslo nemam koristeno moze 15 god lol
Баш ми е мерак, така им треба штом сакаат да манипулираат со луѓето.Kam denes kaznet od inspekcija 12.000 evra
... ме разочаруваш, во погрешен смер го насочуваш меракот!Баш ми е мерак, така им треба штом сакаат да манипулираат со луѓето.
Епа ако си пазариш поголеми ќе си поделиш три пати, три сметки, три зејтини на пример.На секои 800 по зејтин, или ако направиш над 800 добиваш зејтин?
Го нема секаде, барем не го видов во Жито или Рептил маркети.
Последно што видов на рафтовите беше Монини и уште некој маслинов зејтин.
Рафтовите се празни.