Браќа се скршиле од ќотек за компјутер

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Ке дојде ден ке се убива за пц односно кој да седне прв на кајгана форум :) (sala) иначе стварно не здрава работа ... btw имам другар шо нон стоп се тепа со брат му за пц . онака не крвави тепачки ама летаат тупаници :vozbud: !!! Па еднаш ги снимав на мобилен и сум се смеел цел месец :tapp:

Член од
2 јануари 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
И кај мене ова беше проблем до пред 1 година , али сеа иаме два компјутер и се е ОК:smir:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Добро е што со сестра ми не сме стигнале до овој степен...:baeh:

Ann'

Jezebel's Daughter
Член од
9 јуни 2008
Мислења
210
Поени од реакции
9
Вечерва го тепав брат ми да стане, ама не ми успеа. Карпа чуек бре! :)
Ама ќе ми се деси и ова некој ден... осеќам :pos:

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
слична ситуација и со брат ми беше дома,тепање летаа табуретки даљинска тастатури столчиња што ти уште не ама ја немав срце да му ги избришам save фајловите за менаџер само му ги криев па после ценкање за нив некои парични надоместоци,циркузи,среќа сеа лаптоп зедовме и не се тепаме.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ВО СКОПЈЕ[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Браќа се скршиле од ќотек за компјутер[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
и мене ме скрши братми:pos2::pos2::pos2::pos2:само не до олку...
ах пусти интернет

D

DeviL_32`

Гостин
Немам ни брат ни сестра супер...нема со кој да делам компјутер и чоколадоо јеее :eek:jea::je: а и па да сум имал брат или сестра сепак помали би би биле од мене

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Имам брат, понекогас се караме за интернет ама за тепа4ка нееее :pos2:
Ме нервира кога седне до мене и ми гледа во монитор кога седам на интернет, аууу се го падам од соба, секој ден и детето оде си мора :pos2::pos2:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ahhh glupi novinari !!! Prvo toa sto pisuva ne e tocno nego pisano e kolku da se kaze deka novinarot dal nesto za da se pecati ednostavno. Prvo i osnovno muabetov e REKLA KAZALA 10% dali e tocno od toa... Vtoro i inicijalite im se utnati.. ne se pisani ko so treba a i bogami i godinite se utnati. Nego drugo e muabetot.. Deckite mi se podalecni bratucedi malce. vtori ili treti... Frkata ne bila radi kompiuterot.. toa bilo ednostavno kazano KAPAK NA SE... nekjam mn i mn da zboram samo sakav da kazam deka iame mn glupi novinari i deka si gi pravat rabotite kako sto niv im odgovarat.. i uz sput.. NE VERUAJTE NA SE STO KE PROCITATE !!! SE STO LETA NE SE JADE ! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom