Брат/Сестра

Член од
15 март 2010
Мислења
10
Поени од реакции
1
немам ни брат ни сестра...а баш би сакала да имам...вака сама ми е глупо...неубо...досадно :\...друго би било да имам сестра/брат зш стварно на моменти се чуствувам многу осамена...мајка ми на работа,татко ми на работа аа ја дома сама цел ден ко шудрица :(

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Те сфаќам јас имам помала сестра,ко помали се тепавме мн сеа само се нервираме така чат пат :) а ти ивона барем имаш другарки нели иако не е тоа тоа :):smir:

U

UniqueGirl

Гостин
Сестра.
Ја гаѓам со чаши, пегли, папучи, па малце на тераса боса да шета.
Ептен ја јачав.
Сеа не смее да ми писне.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Сестра, постара. Некаде далеку во Малешевијата :icon_lol:
Се зезам. Постара од мене 4 години и мажена in the middle of nowhere (Читај:Берово). Пред да се омажи одвај чекав да останам сама, а сега ми фали ненормално. Висиме на телефон по пола саат во денот, но не е тоа тоа... :(

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Полусестра

Полусестра - ретко ја гледам (помлада од мене 7 години)
Не ми недостига
Немам што повеќе да додадам

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
немам ни брат ни сестра...а баш би сакала да имам...вака сама ми е глупо...неубо...досадно :\...друго би било да имам сестра/брат зш стварно на моменти се чуствувам многу осамена...мајка ми на работа,татко ми на работа аа ја дома сама цел ден ко шудрица :(
Исто.. би сакал да имам нешто и досадно овака сам... едино кога сум сам викам другари :smir:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Аууу имам поголем брат :nerv: ехх поголем 6 месеци...ќе се испколиме некој ден ако не земаме уште еден компјутер. Супер ми е со брат ми има разбирање братска делба патики, руби ово оно...си помагаме еден на друг во секакви ситуации но компјутерот ни е слаба страна...сум се прашувал како би било наместо брат да сум имал сестра :pipi: и повеќе пати слушам дека најубаво било да имаш поголем брат :baeh:

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
Сестра..поголема 2 и пол години...
-ко мали се кршевме од ќотек...се кубевме за коси и си мававме шамари..А сега тоа више го нема..знаеме само некад да се скараме што е многу нормално...се си кажуваме и многу сме блиски...си даваме совети една на друга......таа ми е најдобра другарка.....и многу си ја сакам ! <3

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
Аууу имам поголем брат :nerv: ехх поголем 6 месеци...ќе се испколиме некој ден ако не земаме уште еден компјутер. Супер ми е со брат ми има разбирање братска делба патики, руби ово оно...си помагаме еден на друг во секакви ситуации но компјутерот ни е слаба страна...сум се прашувал како би било наместо брат да сум имал сестра :pipi: и повеќе пати слушам дека најубаво било да имаш поголем брат :baeh:
човек како може да е постар 6 месеци? иначе и јас се прашувам како е да имаш брат наместо сестра..и сите викаат дека е поубаво поголем брат зошто секад те брани..и се чуствуваш заштитено...а за компјутер и јас со сестра ми се препуцавам..тоа е...интернетов ни ја зема малдоста..:]

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
човек како може да е постар 6 месеци? иначе и јас се прашувам како е да имаш брат наместо сестра..и сите викаат дека е поубаво поголем брат зошто секад те брани..и се чуствуваш заштитено...а за компјутер и јас со сестра ми се препуцавам..тоа е...интернетов ни ја зема малдоста..:]
Хахах сите ме питат истото прашање, па касно беше кога попстирав и наместо 6, 9 сум напишал нели од десната страна на тастатурата 9 и 6 се едно под друго па...печатна грешка :)
инаку да да во право си интернетот ни ја зма младоста :pos2:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Хахах сите ме питат истото прашање, па касно беше кога попстирав и наместо 6, 9 сум напишал нели од десната страна на тастатурата 9 и 6 се едно под друго па...печатна грешка :)
инаку да да во право си интернетот ни ја зма младоста :pos2:
мислиш наместо 9, 6 си пишал? :pipi:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
....Иам сестра! Помала од мене 6 години ...И коа ме нервира ја јачам..тортура!
Иначе не би можела без нејзе...Не би имала со кој да се карам, тепам, смеам, нервирам........

А и иам и двајца братучеди први!...Али блиски ми се и ги осеќамм исто као мои Браќа!!!!:):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom