Брат/Сестра

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Сестр,поголема е мора да ја трпам.Сеа е у битола,па нема кој да ме замара.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Сестра поголема .. и си ја сакам највеќе на светов, иако понекогаш знае многу добро да ме изнервира, но ретки се тие моменти. :pipi: :back:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Сестра поголема. Ја имам исто како да ја немам. За жал прерано замина од мојот живот. Бевме многу различни дури премногу ..километри е далеку од мене се видуваме ретко и не сме многу поврзани понекогаш сме како два странци многу малку знаеме една за друга и не сме секогаш тука една за друга ..уствари јас сум таа не многу и то :toe:

Г

Господ

Гостин
Имам брат осум ипол годинки е.
Голема разлика сме и често знаеме да си идеме на нерви еден на друг али што ќе праиш не можеш да не го сакаш:smir:
Малце се зарчкуваме кога се "вознесува" ама се на се завршува ОК :pipi:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Немам ни брат ни сестра...Убаво ми е сам, но понекогаш ми е мака што немам...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Имам еден брат поголем од мене 3 години и понекогаш многу ми оди по нерви,ама затоа си крка по малку ќотек. :poss::poss::poss::smeshko:

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Имам брат постар година и два месеци.Понекогаш се погодуваме,понекогаш не,ама мислам дека е подобро нешто отколку ништо:nesum:.Иако искрен, помеѓу нас,повеќе би сакала постара сестра,мислам плус уште една сестра де:kesa:...

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
помала сестра 4 години и искрено ич не се поднесуваме

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Јас имам поголем брат и доста се согласуваме пупупупу(да не има цајкани на форумов да ме казнат)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Немам ни брат ни сестра и убаво ми е сама.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Е лажеш нема шансе не е убаво кога нема на кого да се наслониш или нервираш

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
Имам сестра 9.5 години постара од мене и незнам што би правел без неа во животов. Многу пат се има за мене жртвувано, па една од најголемите желби ми е да и се најдам и јас кога ќе има потреба за тоа, на некој начин да се оддолжам за се.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Имам сестра 9.5 години постара од мене и незнам што би правел без неа во животов. Многу пат се има за мене жртвувано, па една од најголемите желби ми е да и се најдам и јас кога ќе има потреба за тоа, на некој начин да се оддолжам за се.
Многу зрело мислење от тебе но и јас го делам истото тоа мислење за моите сестри кои се постари од мене

Z

Zona Pelucida

Гостин
Иам сестра,си ја љубам и све ама никако да ја натерам да се мажи.

Kajgana Shop

На врв Bottom