Брат/Сестра

П

Паган-др

Гостин
2 сестри, поголеми од мене, едната 4 години, другата 6 години. Многу ме нервираат од време на време, некогаш повеќе време, некогаш помалце. Ама шо да праиш, нормално е тоа. :)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сестра, постара 3 години, но апсолутно не е веројатно ни релевантно тоа, се однесува сосем неадекватно за 25годишна. Работи, да, но тоа и создава нервоза, и последниве 4 5 месеци со неа немам нормално искомуницирано. Она вика дека јас дремам премногу пред компјутер, јас тврдам дека она си ја мрази работата.
Креативна е, и ми е криво што не се реализира себе си во сликање, а сака тоа. Има чуден хумор кој не и го разбираат неинтелигентни луѓе. Заради тоа многу си ја сакам. Саркастична е, иронична, мрзоволна, не сака да готви, наутро кога станува е најголем мрчатор на свет, но... Сестра ми е и си ја сакам.:pipi:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
И двете:baeh:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Брат постар 5 години и 5 века ке иам проблеми:smir::):)Уште од мал ме тепа ме мучи,садист невиден е.Само коа му треба нешо ке дојде кај мене а другото ке ме шутне и гајле му:)Ја не се замарам со него едноставно се скаравме и не збориме веќе 3 месеци а се надевам и поише.Едноставно вака сам ми е топ и мислам дека со помош на другари и другарки се оправувам до негде али како да е брат ми е али то е то:toe:

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Сестра 9 години постара.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
имам сестра скоро 9 год. помала од мене :)
преку школската година сме различни смени на школо и ептен ретко се глеаме, сега почесто ама ок е :)

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Имам сестра помала од мене 3 год и 2 месеца сега кога порасна и она се сложуваме повеке за разлика од пред тоа кога бевме помали и мн пати знаевме и да се измлатиме салам

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
имам сестра помала од мене 4 години и до пред некое време се тепавме ко боксери.по секоја тепачка изгледавме ко од фронт испаднати ама битно е што никогаш не ми се повлекла и секогаш возвраќала колку што може:) цела на дада и е...сега поретко имаме конфликти

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
имам брат постар од мене 5,5 години :) , помалиот 2 години помал ( и е мојот надобар другар на светов :back: ) помалата сестра е 8 гофини помала од мене а најмалата е 10 помала :)

ама супер ми се си ги сакам сите :vozbud:
Машалаааааа

онтопик; Брат 24.5 години
Сестра 23 години
:smir:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
имам сестра близначка со која се сложуваме горе долу. ама и мора да се сложуваме во иста куќа живееме и секој ден се гледаме :nesum: нема кај да се бега

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па имам сестра 2 години помала ама ич не се сложуваме некако како на контра да си одиме

Kajgana Shop

На врв Bottom