Брат/Сестра

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Немам ништо. Требало да имам, ама сплет на околности ... и немам.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Брат 24 години, сестра 16 години додека бевме мали имаф караници со брат ми многу често, а со сестричето отсекогаш сме биле многу блиски како и да е ги обожавам и двајцата

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Немам ни тоа ни тоа.Убаво ми е сама, ама сепак не би ми дошло лошо едно помало братче.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Имам сестра поголема и многу си ја сакам бе.........:pipi:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Имам сестра поголема е 2 години.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
ja sakav sestri4e xex:wink:...ali sea predocna e taka da sama sum:pipi:

Член од
23 август 2009
Мислења
18
Поени од реакции
0
Brat postar godina i kusur:wink: Porano se tepavme i karavme kako nezdravi:pos2:.
Za denes da mi e njadobar drugar so koj mozam da razgovaram za se i koj gi dava najdobrite soveti.( a uste si go vikam pederce a on mene guska) I sekogas koga me prasuvale moite sto bi sakala poveke brat ili sister odgovarav uste eden kako Pavel(brat mi):back:

M

MIL

Гостин
Nemam ni bratce ni sestrice sam su i bi kazal deka na momenti mi e mnogu tesko sto ne mozam da mu se otvoram na nekogo celosno za moite problemi ili da spodelam mislenje ama zatoa devojkata ke mi pomogne i ke i se otvoram totalka na nea :back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Имам сестра поголема е од мене.
Не живее во Македонија,моментално студира во странство.Не ми фали којзнае колку и кога е тука едвај чекам да замине пак.Се караме многу ама и покрај се`,пак ја сакам што е и нормално сепак сестра ми е,моја крв е.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Имам брат 4 години поголем од мене. И како шо некои тука си викаат дека ги мразат браќата/сестрите, јас не го мразам,туку ме нервира и ту јако. И кога не е во право,мора да е во право.Инает голем,мора се да е по негово. Го има полното право да седи на PC и истовремено да гледа ТВ,а кога спијат или да го исклучам PCво или да не штракам многу по тастатурава.
Секоја караница завршува со еден,два,три,четири бокса, недај боже јас да го удрам(сама да одам и да си се фрлам од тераса).. :pos:

Доста го критикував,сега следува доброто: Кога сум болна,секогаш е над мене. И во 3 сатот навечер станува за мене,за да ми вари чај. Да дознае дека некој ми има нешо напраено имат да го немат(јој ама реченица :pos:) На моменти знае да ми напрај убав муабет,секогаш кога сме сами дома или кога едноставно на мама и е смачено од праење ручеци тој прави јадење(ко не го бива за брат,барем за то го бива). И за купување без негова консултација веќе не. Однапред ќе знајт шо не ми чини,шо ќе носам,шо не. И нормално како машко секош ми кажува шо ми стои убо,а шо не.

Ај доста беше..планирав само првиот дел да го пишам,ама во случај да прочита морав и вториот за да омекни.
Те сакам бато:back:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
имам сестра 4 години поголема....секогаш ме бранела ми давала пари....сега за жал не е тука во Романија е студира....инеку нонстоп се каравме обично за цигари јас и земав од нејзините :) и се нервираше многу.....ама пак си ја сакам најмногу...ми давала и совети и се шо е потребно како поголема сестра...и многу си ја сакам и знам сега дека и е многу тешко и сакам да сум со неа...

Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
сестра поголема :toe:
за среќа уште малце оди у ск па ке немора толку често да а глеам :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хехеехе поубоо е да си помал

Kajgana Shop

На врв Bottom