Брат/Сестра

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Не можам да не ја пуштам.Ќе и вриска на мајка ми, а нормално поголемите секогаш се криви за се`.Да го средам само моето да, добро, но нејзините ствари ги има многу повеќе низ соба, а искрено не можам да седам, гледам тв или играм на пц доколку бар 85% не е средена собата:nesum:.
Eпа договорете се наизменично да средвите, еднаш ти еднаш таја. И аку не средит ко ќе е на ред и та нек не смејт да сејт на компјутер и да излегвит. Ние така прајме со сестра ми.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Имам сестра постара од мене 4 год. Како мала бев многу напорна и плачев за да ме носи со неа кај и да оди а сега одлично се сложуваме. Ретко се расправаме, а кога се расправаме тогаш тоа е за ситници на пр. кој да свари кафе.
Многу сме блиски и слични (физички) дури имаме и ист глас :).Паметам еднаш јас му раскинав на еден нејзин дечко по тел. затоа што неа и беше жал :) :pos2:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Имам сестра , помала е од мене 5 години. Порано нонстоп се расправавме и нормално јас како поголема секогаш бев крива. Сега не се караме толку у добри односи сме :) Некогаш знаеме да се скараме за кој да седи на комп. ама у глобала ок е :pipi:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Имам сестра, помала од мене година дена, мала разлика но големи проблеми, како помали знаевме на мајками цел сервис да го искршиме, летаа по дома тањири, лажици, тенџериња, главно предмети од кујна, сеа демек постари не се тепаме но се караме у просек еднаш неделно кавги од типот не ми разместувај ствари низ соба неможам да се снајдам (собава мора да е хирошима трети дел зш нема да можам ништо да си најдам) :) и да...премногууууу си ја сакам :) :back:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Имам брат 8 години постар од мене се се караме.:)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Имам брат 2 год. поголем од мене и нон-стоп се караме бидејки тој е за реал, а ја сум за БАРСЕЛОНА :smir:

Z

Zoza

Гостин
imam sestra 4 ipol godini pomala od mene,i zovotot bi go dala za nea si ja sakam najmnogu na SVET! :back:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Имам сестра поголема 2.5 години од мене.

Mawata

^^..Just Dangerous..^^
Член од
12 јули 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Имам брат 3 години постар од мене...
Некогаш навистина знае да ме извади од кожа..
Најчесто се караме поради седењето на ком.
и секогаш јас сум крива али ок..
Пак си го сакам! =))

M

Mr.InF3ction

Гостин
имам три сестри.. сите се поголеми од мене... најмалате е поголема од мене 4 год.. средната е 2 год поголема од најмалата и најголемата е 3 год поголема од средната ..( се збунивте? ) лол сите се омажени така да се кулирам дома сам :nesum:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
имам три сестри.. сите се поголеми од мене... најмалате е поголема од мене 4 год.. средната е 2 год поголема од најмалата и најголемата е 3 год поголема од средната ..( се збунивте? ) лол сите се омажени така да се кулирам дома сам :nesum:
Газда си сега дома ..уживаш ...таа најмалата значи има 20 год. а омажена .. брзо отишла у брак ...:vozbud:али ние машките увек касниме

M

Mr.InF3ction

Гостин
:pos2:
Газда си сега дома ..уживаш ...таа најмалата значи има 20 год. а омажена .. брзо отишла у брак ...:vozbud:али ние машките увек касниме
баш газда сум ејј.. замисли пред прават нешто дома ме прашуваат мене хахах :pos2::pos2: така е со девојките... само што побргу да се шутнат од дома хаххаа

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.116
Поени од реакции
30.182
имам братче помало од мене 8 години.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Иам 2.5 годинки помала сестра ...
и ја мразам највише на свет!
Ја фаќа тоа пубертетот .... и вришти пишти низ дома .. се праи газда ..
никого не слуша ..се инаети .. се противи ..
да фатиш да ја лупнеш од земја е.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
имам брат постар од мене 5,5 години :) , помалиот 2 години помал ( и е мојот надобар другар на светов :back: ) помалата сестра е 8 гофини помала од мене а најмалата е 10 помала :)

ама супер ми се си ги сакам сите :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom