Бранко се збогува со Рада и со Бучко

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Голема штета, посебно за Бучко, ќе бидеме осиромашени со големата поетски фигура,
а Радето, ееее таа не успеа да се наметне ниту со стас ниту со глас, се само ржење.
Со сукњата со која го канеше Никола НА ДУЕЛ:pos2::pos2::pos2:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Со сукњата со која го канеше Никола НА ДУЕЛ:pos2::pos2::pos2:
А бе Никола не успеа да го ќари, ама ниту Бране не падна на нејзе... а и како ќе падне кога од џонито дупло гледаше па не знаеше која Рада да ја одбере...:pos2:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Ме интересира кој беше креатор на политиката на СДСМ за

- Некои прашања не заслужуваат одоговор
- Македонија треба да прифати Северна Македонија

Дали е Рада и дали затоа е тргната од раководството?

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
А бе Никола не успеа да го ќари, ама ниту Бране не падна на нејзе... а и како ќе падне кога од џонито дупло гледаше па не знаеше која Рада да ја одбере...:pos2:
Ama zatoa Brat Ljube moze da go kjari Buchka. Ushte toj mu nedostasuva .....

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ama zatoa Brat Ljube moze da go kjari Buchka. Ushte toj mu nedostasuva .....
Не е муабетот за Брат Љубе, ама сепак мислам дека нема да го ќари од едноставна причина што две така талентирани поетски души не ќе можат да дојдат до израз на прес конференции...:toe:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Сите нека си дадат групна оставка , најдобар совет им е тоа !
Ќе бидат добро платени како статисти, критичари, аналитичари и комшиски шпиони (оние поснаодливите барем).

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Се збогува само со Шупко и Рада ??????
Е овој Бране стварно педер голем испадна.Па кога више ке оди во ќорка редно е да се збогува со сите пајташи што пљачкаа заедно , еден куп ги има .Ме разочара ептен , какво непоштовање :toe:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Пред некое време влегов во општинскиот штаб на СДС да дбијам пет причини поради кои на следните избори би го дал гласот за нив, најарогантно ми одговорија со „ај ти наброј ни пет причини зошто да гласаш за вмро“...Вака гласови не се привлекуваат...:nenene:
Jas naj odgovorno tvrdam deka si go promashil shtabot si vlegovl vo dpmne.
Edno e jasno,kolku jas shto kje vlezam vo shtabot na Minhauzen tolku i ti kje vlezish vo SDSM.

Ме интересира кој беше креатор на политиката на СДСМ за

- Некои прашања не заслужуваат одоговор
- Македонија треба да прифати Северна Македонија

Дали е Рада и дали затоа е тргната од раководството?
Treba da se znae posle kongresot vo Ohrid,sigurno kje ima golemi izmeni a i koj i da bidat kje bidat lugje so kredibilitet,ime i prezime,neshto shto kje mozhat da ponudat na obichniot gragjanin.Plus Branko kje gi posetuva site lokalni komiteti na SDSM niz cela Makedonija za konsolidiranje na vnatre partiskite organi.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Онака да прашам само: Разбравте ли што сакаше да каже Рада со тоа?
сакаше да каже дека после ебање нема каење и дека сака пак да се проба бидејќи вториот пат можеби нема да се кае ))))))))))))

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
сакаше да каже дека после ебање нема каење и дека сака пак да се проба бидејќи вториот пат можеби нема да се кае ))))))))))))
Добро, смешно е.. А сега ако може да не удостоиш со сериозен коментар. Или не си разбрал што сакала да каже?

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Добро, смешно е.. А сега ако може да не удостоиш со сериозен коментар. Или не си разбрал што сакала да каже?
ај да бидам сеиозен...``никола зошто бегаш од жеенска сукња`` беше повикза тв дуел притоа нудејќи го тоа под сукњата ако никола прифати.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
ај да бидам сеиозен...``никола зошто бегаш од жеенска сукња`` беше повикза тв дуел притоа нудејќи го тоа под сукњата ако никола прифати.

Ајде да оставиме да напише некој друг коментар, баш ме интересира што мислат другите за ова...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
нема што да се коментира, изгледа тоа и го нудеше
оти ништо не видовме од програма, тогаш за што ќе дебатираа освен за тоа под сукњата

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295

Kajgana Shop

На врв Bottom