Бранко.....седи, не ме радуј!

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Rosaviot na kraj si ja odbra profesijata, samo za novinar nego go biduva zaedno so grkot gerovski.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Леле, па не му се лутете на човекот, па претседател е, мора некаде да се појави. Е сеа за жал, бидејќи не работи ништо за државава, оти нема идеа, оти нема план, не е битно! Важно е да го снимаат, да го дадат на телевизија, оти ке го заборавиме дека постои. Почнува жал да ми станува за него, се дави во сопствените каши.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Ма каки жал- нему не му жал што Македонија ја доведе до ова дереџе.Без срам и натаму продолжува у свој стил :Да го решиме името заради иднината на нашите деца.Со разумен компромис и сертификат што ќе гарантира дека нашиот јазик и народ е македонски не само што ќе го обезбедиме, туку и ќе го зајакнеме нашиот идентитет, истакна претседателот Бранко Црвенковски на вчерашната трибина „Македонија-предизвици и перспективи“.

Ќе побара и тој свештеник на своја смртна постела , да моли прошка од Бога за сите сторени гревови.
Кое име ќе решава? и тој и тие околу него, сонциња палави.
Викајте ја Бугарија да им подели поскоро пасоши - да си ја обезбедат иднината на нивните деца, нам и на нашите деца иднината ни е во Македонија.
БУГАРИЈОоооооооо- ЗЕМАЈ си ги, да не ти ги лапне гејлада.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кул, не ги сака ни Бугарија ни Грција бе, а ни Србија или Албанија, не се глупи. Си седат, се смешкаат и си велат, додека оние им се таму на македонцине, немаме од што да се плашиме.

Kloshar

Kloshar
Член од
23 јануари 2009
Мислења
115
Поени од реакции
8
Кул, не ги сака ни Бугарија ни Грција бе, а ни Србија или Албанија, не се глупи. Си седат, се смешкаат и си велат, додека оние им се таму на македонцине, немаме од што да се плашиме.
Ова е погодок во самиот центар ! само да додадам..ова се мислењата на нашите горе...

Си седат, се смешкаат и си велат, додека овие овде се македонците, немаме од што да се плашиме.

се надевам ке сватите на што мислам:kesa:

Член од
1 декември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
11
Црвенковски повика умните да не молчат

Црвенковски беше модератор на трибината, на која учествуваа Абдулменаф Беџети, Леонид Наков, Ѓунер Исмаил и Бранко Героски
Може да кажам само едно :
меѓународни пољопривредни ансамбл КОКОШИНАЦ и група РОКЕРИ ИЗ МОРАВУ. :pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos:

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Abe ovoj dupkilaviot nas pretsedatel navistina e pod nekoj teski dejstva.Tipot si se pravi kako da ne ni ja unisti drzavava,iskrade,ne prodade koj znae sto ne im potpisal tajno na grcive,eee ama samite nie sme krivi narodot sto dozvolivme edna budala da si igra so nas site ovie godini.Jas predlozuvam po zavrsuvanjeto na negoviot mandat javno da si go lincuvame na sred plostad!!!:zlo::zlo:

H

HITCH

Гостин
Од кога не сум го видела Геровски ......... па само сакав да му кажам кдфјса јхфуих енфј кфх даф ејфхх фхдг ффг хрхрх рх р хрхрхрхр така да си знаеш Гехровски:helou:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Бране повика на демократија и плурализам во мислењата и ставовите, пошо такво нешто недостасувало...

А, зошто онда, он како голем демократ и почитувач на различноста, на трибината покани само свои експер-тутку кои ко папагали му ги повторуваат ставовите, а не викна никој со спротивен став?

Каква е таа трибина и плурализам во мислења, кога одбираш марионети кои ќе ти викаат да, да, да Бране?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
51
Поени од реакции
1
ај нека си седи дома доста со тој комунистички предавник прави некакви трибини да се каже дека работи нешто ибадијала ни ги троши парите од даноци што ги собира ај нека дојдат побрзо тие избори да се тргне што побрзо од таа функција прецедател.Неби го пуштил ни во... да оди и од таму ќе го избркаат од што не го биваиспукана пушка е без куршуми.

Kajgana Shop

На врв Bottom