Бранко.....седи, не ме радуј!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сувисајд, потсети ме за два дена да ти го симнам банот од темава и од неколку други теми, бива!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Трибина е сепак место за слободно изразување на личното мислење. А мислењето на Бранко, а особено на Герошшки, е сосем добро...for me to poop on.

F

FilipMacedon

Гостин
Сувисајд, потсети ме за два дена да ти го симнам банот од темава и од неколку други теми, бива!

Аууу,Гаро си се зезнал,ке ги информира Сам себе си го убијал во Штабот и те ставаат на насловна во Шпиц-ДИКТАТУРАТА ПРОДОЛЖУВА,ГАРФИЛД Е НАЦИОНАЛИСТ,ФАШИСТ,И ПРОДОЛЖЕНА РАКА НА ГРУЕВСКИ,ОТИ СИ ГО БРАНИ ИДЕНТИТЕТОД,И ОТИ НЕ ДОЗВОЛУВА ДЕМОКРАТСКИ САМ СЕБЕ СИ ГО УБИЈАЛ ДА ПРОПОВЕДА НЕГИРАЊЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ИДЕНТИТЕД,СРАМОТА ДО КОГА КЕ ТРПИМЕ ДИКТАТУРА :) :)

АВТОР Б.Г.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Трибина е сепак место за слободно изразување на личното мислење. А мислењето на Бранко, а особено на Герошшки, е сосем добро...for me to poop on.
Те молам, каква разноликост на ставови имаше!

Еден вика, така е претседателе, друг вика, се слагам со вас господине, трет дали да ви сипам виски да се освежите, четвртиот испушта некохерентни шшшш,жжжжжж и меѓузвуци...напнато и демократски, во секој случај.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Гаро е националфашиста!

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Ај човек да не се повторува, ама мора. Апла се гледаше дека на СДС му „свирнал возот“, ама барем вратата од фрижидерот ја држеа затворена. А сега Бране ја подотворил да ги видиме политичкиве лешови на лешинари, и уфффффф, душава ми ја засмрдеја на пцовисано:tapp:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Не Грујо, ни Свети Спас не може да не извади од клозетот кој ни го направи Бранко и кој во гуша не бутна со разно разни европски гомненици.
ПУШТАЈ ВОДА ТОГАШ.....ШТО МУ Е...МАТЕР..:)

Гаро е националфашиста!
Аматеру...!!!! :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Се трудиме Конкретен, се трудиме :):)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
687
Поени од реакции
662
Од Бранко и овие “интелектуалци“ преку таквоото ми е. Само едно знаат ЕУ, НАТО еднакво на злато, нема декократија.........

Ај нека земат карти за еден правец и нека одат:salut: во таа скапана утопистичка Европска унија која ја има таква како оние што ја замислуваат само во нивните глави. Ако не друго барем на тој начин, коефициентот на интелегенција би се зголемил и во Македонија и во ЕУ.:toe:

Член од
22 јули 2008
Мислења
819
Поени од реакции
26
Од Бранко и овие “интелектуалци“ преку таквоото ми е. Само едно знаат ЕУ, НАТО еднакво на злато, нема декократија.........

Ај нека земат карти за еден правец и нека одат:salut: во таа скапана утопистичка Европска унија која ја има таква како оние што ја замислуваат само во нивните глави. Ако не друго барем на тој начин, коефициентот на интелегенција би се зголемил и во Македонија и во ЕУ.:toe:
Ne mozam ama da ne kazam koga do pred samo nekolku meseci site ovde na forumov povtaraa ko papagali EU i NATO,edinstvena opcija,edinstvena alternativa.
So stana za ovie nekolku meseci???
Se slagam deka evropa i NATO ne se edinstveni i najdobri resenia no Makedonija nema drug izlez zaradi mnogu faktori, a jas ke go napomenam edniot i najvazniot bezbednosniot.
Nemojte samo kako ovci i papagali da povtarate po vasite lideri i partii ona sto tie go zborat tuku i samite podrazmislete malce pred da kazete nesto majka mu stara!!!

Член од
22 јули 2008
Мислења
819
Поени од реакции
26
Posoci iminja! Ili ne kevkaj.
Pa eve i ti naprimer Garfield i ti kevkase deka samo Evropa samo NATO ovo ono bilo resenie,ke sme trgnale napred ako sme vlezele NATO, ke frncele investicii i drugi picki materini no odkoga go popusivme vo Bukurest odednaska menuvanje na moabetite poleka ama sigurno!!!
So stana toa ,sto toa ve natera tolku radikalno da go smenite mislenjeto ne samo ovdeka na forumov tuku i vo realniot zivot vo kontakt so prijatelite i poznanicite site kako isprani mozgovi ona sto go cujat go povtoruvaat ko papagali bez da razmislat ili pa da dadat analiza koe e toa resenie podobro od EU i NATO i kako da se pozicionirame vo vremeto koe ni pretstoi i sekako so sto ke si go barame naseto mesto pod neboto!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom