Сувисајд, потсети ме за два дена да ти го симнам банот од темава и од неколку други теми, бива!
Те молам, каква разноликост на ставови имаше!Трибина е сепак место за слободно изразување на личното мислење. А мислењето на Бранко, а особено на Герошшки, е сосем добро...for me to poop on.
ПУШТАЈ ВОДА ТОГАШ.....ШТО МУ Е...МАТЕР..Не Грујо, ни Свети Спас не може да не извади од клозетот кој ни го направи Бранко и кој во гуша не бутна со разно разни европски гомненици.
Аматеру...!!!!Гаро е националфашиста!
Ne mozam ama da ne kazam koga do pred samo nekolku meseci site ovde na forumov povtaraa ko papagali EU i NATO,edinstvena opcija,edinstvena alternativa.Од Бранко и овие “интелектуалци“ преку таквоото ми е. Само едно знаат ЕУ, НАТО еднакво на злато, нема декократија.........
Ај нека земат карти за еден правец и нека одат:salut: во таа скапана утопистичка Европска унија која ја има таква како оние што ја замислуваат само во нивните глави. Ако не друго барем на тој начин, коефициентот на интелегенција би се зголемил и во Македонија и во ЕУ.
Pa eve i ti naprimer Garfield i ti kevkase deka samo Evropa samo NATO ovo ono bilo resenie,ke sme trgnale napred ako sme vlezele NATO, ke frncele investicii i drugi picki materini no odkoga go popusivme vo Bukurest odednaska menuvanje na moabetite poleka ama sigurno!!!Posoci iminja! Ili ne kevkaj.