Брак без секс

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ахахаха, ме расположивте...
Знаев дека вакво нешто ќе се деси, уствари знаев кон што се цели муабетов ама ај си викам да ќутам, можда човеков стварно има проблем...

Сега само се прашувам:Дали навистина сопругата е лошата вештерка во приказнава или ќе има некој пресврт до крај? :sneaky:
за да не те мачи неизвесност еве јас се нафаќам да проверам дали сопругата била стварно таква... нешо ко независна арбитража ќе напрам...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
за да не те мачи неизвесност еве јас се нафаќам да проверам дали сопругата била стварно таква... нешо ко независна арбитража ќе напрам...
Е, ти благодарам на солидарност!!! :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Е, ти благодарам на солидарност!!! :D
шо да прам ко сум така роѓен како ентелигентно, убаво, паметно, бистро, секси, духовито, солидарно, работливо, елоквентно, деликатесно, градско дете

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.852
Поени од реакции
4.545
шо да прам ко сум така роѓен како ентелигентно, убаво, паметно, бистро, секси, духовито, солидарно, работливо, елоквентно, деликатесно, градско дете
фали ме усто

иначе се сложувам дека приказнава добива пресврт, сега негативецот е токму типов, (што не значи дека и типката не е доколку изневерува), сега дури и во случај таа да била неверна, никој не е повеќе во право, сега се двајцата криви и глупави
*извинете за навреда ама свесно си го уништувате животот

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Кој има повеќе време може и сценарио за шпанска серија да напише од случкава.

А ти пријателе Kvadros дека си ја нашол "пријателката" откако ја почна темава е жими к*ров.
Од почеток кога пиша тука, знаев дека нешто криеш. Си ја искористи темава за да си олесниш на душичката, и да си најдеш подржувачи и оправдание за твојата постапка.
Седи си на две столици, но кога ќе паднеш се надевам нема да повлечеш и други со тебе, најмалку твоите деца.
За крај, јасно ми е зошто женати не сакала да се е*е со тебе, ти не си маж!
Кога сме кај тоа веќе како што кажа Let 3, дај барем број од женати, можеби на жена ти ќе и се посреќи со некој.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
фали ме усто
Јас си се знам најдобро каков сум, никој друг н може да ме пофали и наброи сите мои врлини и феноменалности колку самиот јас.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас си се знам најдобро каков сум, никој друг н може да ме пофали и наброи сите мои врлини и феноменалности колку самиот јас.
умре ѓупката а?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Лет те молам најискрено да прекинеш да тролаш на секоја тема во љубов и секс. Мислам стварно човече незнам колку пати треба да ти се повтори.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.269
Точно затоа што неговиот никој не го есапи ниту жена му ниту жена му :)
Ама освен на два ума е и на две онакви но и на четири онакви :)
На крај може да „се разбуди“ со 8 бодежи набрцани околу онаквото, наредени во форма на срце :)
Види, да имаш дома загорен грав а да минуваш везден покрај слаткарница или печара со прасечко...ни најстабилен човек нема да додржи.
Проблемот у вакви ситуации е што кога човек е среќен, е во некојси занес, не ни размислува отпрвин за последиците. Страст, секс, нема грижи за деца, струја, ручек, прљави чорапи и заморна работа, чиста хемија без штетни адитиви (нешто слично на предбрачни необавезни врски), 2 апаурина...за кратко време за нив двајца све е бајка во такви врски...додека не се освестат...едино 1% ако сопругата не му дозволи преќутно да има вакви излети. Има секакви случаи. Ова под услов да неговата приказна е 100% точна, за се да е виновна сопругата.

Битно е и нешто друго ...тешко е да се стави човек во негова позиција за да го фрли првиот камен.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Види, да имаш дома загорен грав а да минуваш везден покрај слаткарница или печара со прасечко...ни најстабилен човек нема да додржи.
Ако веќе си се најал (па макар и загорен грав), и покрај 100 слаткарници да поминеш, џабе е.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Проблемот у вакви ситуации е што кога човек е среќен, е во некојси занес, не ни размислува отпрвин за последиците. Страст, секс, нема грижи за деца, струја, ручек, прљави чорапи и заморна работа, чиста хемија без штетни адитиви (нешто слично на предбрачни необавезни врски), 2 апаурина...за кратко време за нив двајца све е бајка во такви врски...додека не се освестат...едино 1% ако сопругата не му дозволи преќутно да има вакви излети. Има секакви случаи. Ова под услов да неговата приказна е 100% точна, за се да е виновна сопругата.

Битно е и нешто друго ...тешко е да се стави човек во негова позиција за да го фрли првиот камен.
Точно, но на некои им е полесно да се стават во негова позиција него на другите :)
А за приказната, па тука ја гледаме неговата, приказната на сопругата можеби не е целосно, но сигурно во добар дел е спротивна од неговата. Впрочем што е тоа битно, кога крајот го краси делото :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.269
Ако веќе си се најал (па макар и загорен грав), и покрај 100 слаткарници да поминеш, џабе е.
Има разлика од имање до најадување.
Точно, но на некои им е полесно да се стават во негова позиција него на другите :)
А за приказната, па тука ја гледаме неговата, приказната на сопругата можеби не е целосно, но сигурно во добар дел е спротивна од неговата. Впрочем што е тоа битно, кога крајот го краси делото :)
Јеп, крајот е битен брат. Но и самото варање е битно како и незаинтересираноста на сопружникот...тогаш џабе се нарекува брак. Постојат периоди и кризи во бракот ама ова...на крај краева секоја планина своја тежина

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Ние, сеуште не сме сигурни дека приказната на Kvadros е вистинита, а за помалце од месец дена напишавме 30 страни.
Во приказната се појавуват три лика:
Сопругата, која со своите постапки, придонела за ваков тек на приказната - го прекинала сексуалниот живот, а можеме да замислиме дека правела и друго.
Кvadros - кој западнал во криза и побарал излез во друга врска, не водејќи сметка за последиците, дека може да го уништи бракот, но и животот на Пријателката
Пријателката - која е најверојатно девојка и која наместо да оствари врска со некое момче што и одговара, се впуштила во врска со оженет.
Јас овде негледам позитивни личности. Се прашувам што да се препорача на ликовите за излез од ситуацијата.

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
За сите што се прашуваа до каде сум со работата. Луѓе јас сум на седмо небо!!!!
Конечно се чуствувам посакуван, згоден секси како вистински маж. Со жена ми не ги решивме проблемите, -според неа не постои никаков проблем!!! но веќе извесен период сум со мојата сакана пријателка која ме разбира и исполнува потполно. Некогаш мислам дека се разбираме и без зборови. Домот не го занемарив, напротив сега сум уште повеќе грижлив татко и сопруг, но со мислите ,телото и духот сум 25/8 со мојата пријателка. Толку ми е добро со неа, што понекогаш се прашувам дали ова навистина ми се случува или е само моја фантазија.
Таа ми помогна да излезам од кризата и да преживеам. Ако не беше таа не знам како ќе преживеев.
Чувство на кривица? Ни најмалку! Доволно патев за тровче внимание. Сега дури и не сакам, не ни помислувам да имам секс со жена ми и избегнувам да се најдам во некоја интимна ситуација кога жена ми би иницирала секс. Не дека тоа ќе се случи, ама... Тоа сега би ми било хорор ! Толку беше таа работа.
Сексот со жена ми беше како сцена од нем филм, а сексот со пријателката е како рок концерт.
Сега сфаќам колку имам пропуштено во животот. Враќање назад нема, затоа гледам само напред. Сакам разбирање, внимание, фантастичен секс и знам како да го имам и уживам во него.
И ова. Како што гледам многу сте досетливи, па да ви кажам дека картите за рок концертот се распродадени, сите се кај мене и не ги давам на никој друг. Средете си го животот како што ви одговара и не го живејте за други, туку за себе.
ubavo e toa shto si sreken i shto se cuvstvuvash taka kako shto se cuvstvuvash...
dali razmisli za posledicite?
mozebi treba da razmisluvash za toa dali da i kazesh na tvojata sopruga, najiskreno za se ona shto go pravish i za se ona shto go cuvstvuvash, bez da ja obvinvash, ama da i dadesh do znaenje deka taa ne e ona shto tebe ti treba
spored mene neverstvoto ne treba da ti nabiva griza na sovest, jas gi pocituvam lugeto koi gi zanemaruvaat principite poradi ljubov, zatoa shto samo taa e najvazna...
mozebi navistina ke pomislish deka clenovite od forumot imaat pravo koga te osuduvaat poradi ova, ama samo spomni si deka tvojata licna sreka za tebe e najbitna i treba da rabotish na toa... tvojata sopruga imala shansa... taa tvrdi deka nema problem, ama samo spored nejze e taka, voopshto ne se stavila na tvoe mesto i ne razmisluvala dali te povreduva... taka da zoshto sega ti da se zrtvuvash sebe? poradi principi? poradi moralni vrednosti?
samo treba svesno da razmislish za posledicite, zatoa shto veruvaj deka ke gi ima... moj sovet- misli malku i za deteto, ova nema da bide lesno za nego

Kajgana Shop

На врв Bottom