Брак без секс

Член од
15 октомври 2011
Мислења
18
Поени од реакции
18
ne sum protiv igrite no mojot partner nemal nikakva potreba od ,,igracki,,
no retki se takvite mazi
Mila, ne mislam na toa dali partnerot ti imal potreba ili ne...ali nekogas doagaat nekoi situacii koga ednostvno se slucuva toa...a mazite?! bi se iznenadil na sto se bi se soglasile:vozbud:

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
zavisi sto saksa da postignes ako tie da se razvedis ce imas dokazi od fotografii koj ce ti gi napravi privatniot detektiv, ako ti e celata da se razvedes od nea ako si resen , samo da i ja potvrdis vinata nejzina pa da se smirite ( sto ne bi ti preporacal som ednas zena izneveruva stalno ce go pravi toa, nema lek za taa bolest ). toa e do tebe sam da si odlucis.
a ima i mnogu maski koi znaa sto im pravi zenata ama se pravat naudreni radi brakot i decata
штом жена еднаш изневерува,стално ќе го прави тоа???? Ти као некој видовит ми се чини да си....А штом маж изневерува тогаш???

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Неколку пати ми се предложи да ја фатам ако веќе има друг. Се ова е под претпоставка. Но како да ја фатам ако сите разговори се обавени преку телефон и Фб , знам дека тоа е можно без телефонски јавувања , доволно е да имаш интернет врска на тел. а таа има интернет нма телефонот. Значи џабе јас ќе ја гледам деталната сметка , нема да најдам ништо . Има некој искуство со ваков случај.?
Ако ја пратам и ме види или ја застанам тогаш ќе направи сцена и прво таа мене ќе ме нападне а не обратно.
Рече е блиска и нонстоп си праќа пораки со колегата од работа, ако те вара воопшто можно е да те вара во WC на работа или во некоја канцеларија со колегата

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Како да постапи рационално ако таа била со сдруг?
Итро..., многу итро.. И тој претходно бил со друга. Старото правило вели: Пријателите држи ги блиску, а непријателите уште поблиску...

Член од
9 август 2009
Мислења
104
Поени од реакции
115
no retki se takvite mazi
Супер, ем се сакате, ем си го штедите домашниот буџет...туку ај доста со фалење, штом ти е толку совршен сексуалниот живот, помогни му на човекот, сподели некоја тајна како успеваш во тоа.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
него знаете што??Некако ми е сумниво човекотв цело време зборува за лошите страни на жена му ама ја би сакала да чујам за неговите лоши страни (кои сигурно ги има) Дали ти Квадрос правиш нешто за да го зачиниш сексуалниот живот со сопругата или не правиш ама баш ништо?Пошто ако не и обрнуваш внимание и ако правиш ништо ново во кревет нормално дека станува монотоно со тек на времето

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Супер, ем се сакате, ем си го штедите домашниот буџет...туку ај доста со фалење, штом ти е толку совршен сексуалниот живот, помогни му на човекот, сподели некоја тајна како успеваш во тоа.
Неможе, она е во бетер ситуација, нејзината врска за разлика од онаа за која зборуваме веројатно е завршена ... веројатно затоа што партнерот имал потреба од играчки, што она некако тешко може да го разбере.
Струмикс ... одлична порака, кратко и убаво кажано. Требаат многу години да се осознае тоа што си го напишал, и за жал најчесто пред осознавањето врската веќе не постои. Па ако некој твојот совет го искористи ќе заштеди многу разочарувања, нервози, болка, ...

S

Shellshock nam67

Гостин
штом жена еднаш изневерува,стално ќе го прави тоа???? Ти као некој видовит ми се чини да си....А штом маж изневерува тогаш???
temava e konkretno za zenata :), a sto misli ti zosto bi go napravila toj cekor izneveruvanje ( ne e svesna li slab moment ) se e toa odnapred isplanirano so poznati iplikacii od istoto, ali sepak go pravi i vo idnina pak ce go pravi se mozes da promenis kaj covekot samo karakter ne, koga edna navika preminuva vo karakter tesko e da ja iskorenis ma kolku i da se trudis..
--- надополнето: Oct 15, 2011 5:41 PM ---
no retki se takvite mazi
najdobrata igraka ako ja nema dzabe ti takov maz :pos:

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Неможе, она е во бетер ситуација, нејзината врска за разлика од онаа за која зборуваме веројатно е завршена ... веројатно затоа што партнерот имал потреба од играчки, што она некако тешко може да го разбере.
Струмикс ... одлична порака, кратко и убаво кажано. Требаат многу години да се осознае тоа што си го напишал, и за жал најчесто пред осознавањето врската веќе не постои. Па ако некој твојот совет го искористи ќе заштеди многу разочарувања, нервози, болка, ...
mojata vrska zavrsi zatoa sto izgleda moronot bese ekstra potenten
kreten

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
mojata vrska zavrsi zatoa sto izgleda moronot bese ekstra potenten
kreten
Ако бил екстра потентен тогаш него му требале играчки :)
Шала на страна, се надевам ќе си најдеш подобар, но сепак стојам на ставот дека никаква врска нема потенцијата со фантазијата, играчките и сл. што е спротивно од твојот став, а тотално спротивно од темата, така да тука ја завршувам дискусијата.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Глорија, Глорија се читаш ли што пишуваш?

чин 1 - вибро користат само жени кој се со неспособни мажи
1. vibratorot i sl im e dobredojden na zenite cii mazi ne se tolku sposobni
pa samo napred dd
чин 2 - толку сум добра во сексот што нема потреба од игри и додатоци
2. ne sum protiv igrite no mojot partner nemal nikakva potreba od ,,igracki,,
no retki se takvite mazi
чин 3 - ауч па јас сум сингл, зоЖто
3. mojata vrska zavrsi zatoa sto izgleda moronot bese ekstra potenten
kreten

Но да не ја рушиме темава со вакви постови, значи брак без секс...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Деца (и сите останати што се однесуваат како деца),
Едноставно е - ако не ви се дискутира (или немате што повеќе да кажете на темава), не дискутирајте и не забегувајте го глупи муабети.

Избришав преку 15 дебилни мислења.

Mile Vuna

Neradnik
Член од
21 јули 2011
Мислења
69
Поени од реакции
94
Drugar, mozda nema da ti se dopadne moe mislenje, ama ja ke si kazu: NAEBAJA SI GU !!
I ne ti e zena ti kriva nego TI SI KRIV. Ti si kriv zatoj sto ne si imaja muda kd e trebalo i da gu stegnes kucku i da gu drzis na "kratak kais". Slusaj.....batali sto ti pisuev ovdeka " idi na psiholog", "bracno sovetuvaliste, "razgovor oci vo oci" itn itn....samo ke se dovedes do blamiranje i povise problemi i nervoze. Resenie e ednostavno....mnogo e ednostavno: Vreme e da pokazes deka si TI muz u kuku!!!
Ti drugar vu imas dadeno PREMNOGO SLOBODU. Seta sas drugarke na kafe, ke gu vodis na odmor ke gu vodis na drug kontinent.....znaci ONA tebe te vlece i te vrti kako saka, a ti ednostavno....nemas muda da vu pokazes zubi!!. Zaebi toj cveke, iznenaduvanje romantika....ne pali toj kude nas...ne ne jok, pa samo ke se izblamiras.
E sega znam deka kompletan zenski rod na ovj forum ke se zavrti protiv mene, i ke pocnev komentari kako " seljaciste"..."prostak"..."divljak"....ama VERUJ MI PROVERENO E.....samo ti fino lepo POKAZI ZUBI DOMA i ako treba i kais ga izvadi pa ebi vu mamu. Pocni da davas zabrane, restrikcie....nateraj gu da ti se plasi i da ima strahopocit od tebe, zatoj sto SVAKA ZENA SAKA DA IMA MUSKO STO E POJAKO OD NJUMA I SAKA DA GU VODI U ZIVOT. Zena kako zena ke se pravi vazna i silna....ama ne su takvi. A ti izgleda ne si navreme pokazaja i ne si se postavija kako "TVRD OREV" ....pa zatoj sga te gazi....epa ke te gazi...
--- надополнето: Oct 15, 2011 9:04 PM ---
I...da da zabravi da pisu...za SEKS....epa nema zena ili devojka sto ne saka seks. I toj sakav seks POVISE OD NAS...MNOOOOOOOOOOGO POVISE.....ako ne su ebani kako treba ili ako "ne dobiev sledovanje" ke se ljutiv ke ti se karav ke izmisluev i milion drugi gluposti. Ljudi prestanite sas tj pederl'k vise i daj bidite muzi...

Kajgana Shop

На врв Bottom