Drugar, mozda nema da ti se dopadne moe mislenje, ama ja ke si kazu: NAEBAJA SI GU !!
I ne ti e zena ti kriva nego TI SI KRIV. Ti si kriv zatoj sto ne si imaja muda kd e trebalo i da gu stegnes kucku i da gu drzis na "kratak kais". Slusaj.....batali sto ti pisuev ovdeka " idi na psiholog", "bracno sovetuvaliste, "razgovor oci vo oci" itn itn....samo ke se dovedes do blamiranje i povise problemi i nervoze. Resenie e ednostavno....mnogo e ednostavno: Vreme e da pokazes deka si TI muz u kuku!!!
Ti drugar vu imas dadeno PREMNOGO SLOBODU. Seta sas drugarke na kafe, ke gu vodis na odmor ke gu vodis na drug kontinent.....znaci ONA tebe te vlece i te vrti kako saka, a ti ednostavno....nemas muda da vu pokazes zubi!!. Zaebi toj cveke, iznenaduvanje romantika....ne pali toj kude nas...ne ne jok, pa samo ke se izblamiras.
E sega znam deka kompletan zenski rod na ovj forum ke se zavrti protiv mene, i ke pocnev komentari kako " seljaciste"..."prostak"..."divljak"....ama VERUJ MI PROVERENO E.....samo ti fino lepo POKAZI ZUBI DOMA i ako treba i kais ga izvadi pa ebi vu mamu. Pocni da davas zabrane, restrikcie....nateraj gu da ti se plasi i da ima strahopocit od tebe, zatoj sto SVAKA ZENA SAKA DA IMA MUSKO STO E POJAKO OD NJUMA I SAKA DA GU VODI U ZIVOT. Zena kako zena ke se pravi vazna i silna....ama ne su takvi. A ti izgleda ne si navreme pokazaja i ne si se postavija kako "TVRD OREV" ....pa zatoj sga te gazi....epa ke te gazi...
--- надополнето: Oct 15, 2011 9:04 PM ---
I...da da zabravi da pisu...za SEKS....epa nema zena ili devojka sto ne saka seks. I toj sakav seks POVISE OD NAS...MNOOOOOOOOOOGO POVISE.....ako ne su ebani kako treba ili ako "ne dobiev sledovanje" ke se ljutiv ke ti se karav ke izmisluev i milion drugi gluposti. Ljudi prestanite sas tj pederl'k vise i daj bidite muzi...