Vo brak sum veke nekolku godini..mozam da ti kazam nekoi raboti od licno iskustvo..i nie go imame istiot problem...od moja strana mozam da ti kazam nekolku raboti..toj ja naoga vinata vo mene(mozebi i e) iako mislam deka vsusnost e nedovolnoto obrnuvanje vnimanie eden na drug(obostrano). Ne e deka ne go sakam seksot daleku od toa ili bilo koja zena(osven ako ne e frigidna)
rabotata e da napravis da se cuvstuva kako da e najdobrata p...a u svetot(grubo da se izrazam)Ne e se vo svekite, sampanjot, vikendite i sl..najdi nacin(ti si ja znaes najdobro kakva e vo krevet, sto saka i sl, na kraj kraeva i bidi malce perverzen)da i go podignes libidoto malce pogore..znaes zena od koga ke se omazi, rodi dete, znaeme niz sto se pominuva..debela, ne e debela, eden ist maz celo vreme(baska i vie ste si prvi eden na drug
)tuka imas spustanje na libido, na samodoverba i sl..zatoa treba ti da bides toj koj sto ke i pokazes deka navistina seuste e privlecna..ustvari, se sto si pravel do sega, ne go pravi toa, napravi sosema obratno..ako si bil nezen i romanticen, sega bidi pogrub i poperverzen, jbg takvi sme nie zenite, komplicirani..i pokraj toa sto site ti vikaat da prais muabet, od licno iskustvo ti kazuvam deka ne pomaga toa, samo se vrtite vo krug i se beter i beter e..pocni da go prais toa zatoa sto moze da dojde nekoj drug(ako veke ne dosol)sto ke i go dade toa sto go saka..nemoj, znaci nemoj da ja isklucuvas moznosta deka te izneveruva..ako i pokraj se sto ke se potrudis sepak e isto, prijatele mozam da ti kazam deka togas ne te saka kako sto te sakala i deka definitivno ima drug..znaes, ljubovta kako doaga, taka znae i da si odi..na kraj kraeva bolje dobar razvod , nego los brak...iako jas ti solam pamet, a mene situacijata mi e ista, mozam samo da ti kazam da bides popameten od mojot soprug i da ja slusas zena ti koga ti zboruva, citaj megu redovi...jas duri i direktno mu kazav sto e, kako e, pa nikako da go sprovede toa na delo..
taka da je ke cekam uste malce, pa posle, sto e toa e