- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
Знаеш што, ова сам со себе не се решава. Мораш да седнеш и да напраеш сериозен муабет со жена ти, ама крајно сериозен, ќе ти објасни што е работата со колегата и што е работата со тебе, ја не верувам дека има друг ама ипак најдобро ќе биде неа да ја прашаш и да ти објасни, а не да ти вика дека си дете зошто не си дете, овде сите ти кажаа дека да се нема секс не е нормално (вклучувајќи и женски, а не само машки).Жена ми ретко иизлегува ако тоа не е поврзано со работа. Се дружи со машки колеги, но професијата и е таква, претежно се машки.
Mе наведовте на размислување. Го отворив нејзиниот ФБ да проверам ако има нешто од неверство или траги и општо со кого комуницира. Најдов 500 пораки од колега кој го дружи во последно време . Секојдневна комуникација по неколку праки на ден. ама пораките се од типот//// денес за ручек ова ќе правам.... поздрави ги другите колеги.... не си го гледал оној филм.. , кога ќе те видам се ќе ти раскажам....многу обожавам ова, она...да не речам тупаџиски, на крај има поздрав ~гушки~ aма таква е со сите. Значи интензивна комуникација која ме потсетува на две другарки кога ќе се зазборат и не можат да престанат. Се изморив од читање, ова замара....
Ама и тоа разговорите со колегата, имам и ја колеги со кој сум многу блиска и нон стоп разговарам со нив и секој ден сум со нив, повеќе со нив отколку со некој колешки ама дечко ми знае се за тоа, точно по име ги знае и дури и сум ги запознала онака успут кога сме се сретнале и тој нема никаков проблем со тоа зошто сум му кажала со кого се дружам, истото го очекувам и од него.