- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
И што зборувате глупости, Шундо не ги изненадил Шведска, Унгарија и Бразил? Па кој очекуваше оти Митков ќе игра десно крило? Сигурен сум оти тој со таа одлука и самиот си се има изненадено а не противниците
Се можам да сватам ама од каде таа генијална идеа...хахахахахах не ми се верува каков потег направи.
--- надополнето: 9 април 2012 во 14:02 ---
Ќе пишам овде знам дека е малку офтопик ама оваа тема е најпосетувана. Кога ќе излезат картите во продажба за утакмицата со Австрија отприлика?
Јас не би им ни одел ако останат во ист состав, или ќе отидам како во театар или како Швеѓаниве со тоа трескалата. Неможат веќе на грб на навивачите да носат неспособни играчи. Ако е така бар нека земаат некои млади деца од по 19/20 години нека стекнуваат искуства а не некој волови од 28 на кои им испаѓаат топките од раце а од мене очекуваат да сум фанатик у публика? Нека го докажат квалитетот и нивното големо срце пред театарска публика. Австрија ќе не тресне одземја слушајте ми го зборот, а од федерацијава нема ништо да сменат затоа што се поврзани ко црева.....
На вас ви се верува ли дека на пријателската со Романија судиите беа тие цревата од Начевски тој едниот гледаше у публика и пцуеше цела утакмица( претходеше еден инцидент кај што еден гледач фрли хартија кон него, за што сум и јас против такви работи) Значи цела утакмица пцуеше кон публиката. Делегатите глуви и неми.... Јасно ли ви е за какви дилетанти станува збор? Од нив ракометот со години неможе да мрдне.....