- Член од
- 26 март 2018
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 5
Тој Термор 80 л не да не е скап ако е квалитетен туку е многу сомнително евтин.А кујзнае кај се склопува.Ама ми се допаѓа на лик,личен еТермор е француски бренд, почнаа пред 15- тина години кај нас, со собни греалки . А 5500мкд за 80л Термор бојлер не е скапо, АКО го ИМА на залиха.... Утре ќе се распрашам за нивните греачи, ако има и пасуваат за Кончар можеби ќе земам, мене ми иде чистење на камен на Кончаров бојлер, ПРВ пат од 1989 !! ( добро, имам 2 купатила, едниот бојлер го сменив 2009 )
А Леов имаше многу глупости, посебно термостатите биметални не чинеа, мислам дека сега и они се вратија на капиларни..
ако сакаш најдобро, тогаш земи иноксен бојлер, Тинг Кочани, има во Агротехна, имаат свои греачи, се продаваат во Фригошоб
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Епа сега Термор француски или Тинг Кочански.Ми се врза паметот више
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ее гледаш што ти значело Кончар на времето. Нашиов кутриот не беше чистен целиот негов живот. А сирот,почна да цивка лани,ми спомнаа дека тоа значи каменец ама игнориравме.Можеби да го исчистевме тогаш,ќе го спасевме казанотТермор е француски бренд, почнаа пред 15- тина години кај нас, со собни греалки . А 5500мкд за 80л Термор бојлер не е скапо, АКО го ИМА на залиха.... Утре ќе се распрашам за нивните греачи, ако има и пасуваат за Кончар можеби ќе земам, мене ми иде чистење на камен на Кончаров бојлер, ПРВ пат од 1989 !! ( добро, имам 2 купатила, едниот бојлер го сменив 2009 )
А Леов имаше многу глупости, посебно термостатите биметални не чинеа, мислам дека сега и они се вратија на капиларни..
ако сакаш најдобро, тогаш земи иноксен бојлер, Тинг Кочани, има во Агротехна, имаат свои греачи, се продаваат во Фригошоб
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Последно уредено: