- Член од
- 26 март 2018
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 5
Тој Термор 80 л не да не е скап ако е квалитетен туку е многу сомнително евтин.А кујзнае кај се склопува.Ама ми се допаѓа на лик,личен еТермор е француски бренд, почнаа пред 15- тина години кај нас, со собни греалки . А 5500мкд за 80л Термор бојлер не е скапо, АКО го ИМА на залиха.... Утре ќе се распрашам за нивните греачи, ако има и пасуваат за Кончар можеби ќе земам, мене ми иде чистење на камен на Кончаров бојлер, ПРВ пат од 1989 !! ( добро, имам 2 купатила, едниот бојлер го сменив 2009 )
А Леов имаше многу глупости, посебно термостатите биметални не чинеа, мислам дека сега и они се вратија на капиларни..
ако сакаш најдобро, тогаш земи иноксен бојлер, Тинг Кочани, има во Агротехна, имаат свои греачи, се продаваат во Фригошоб
Епа сега Термор француски или Тинг Кочански.Ми се врза паметот више [DOUBLEPOST=1522613773][/DOUBLEPOST]
Ее гледаш што ти значело Кончар на времето. Нашиов кутриот не беше чистен целиот негов живот. А сирот,почна да цивка лани,ми спомнаа дека тоа значи каменец ама игнориравме.Можеби да го исчистевме тогаш,ќе го спасевме казанотТермор е француски бренд, почнаа пред 15- тина години кај нас, со собни греалки . А 5500мкд за 80л Термор бојлер не е скапо, АКО го ИМА на залиха.... Утре ќе се распрашам за нивните греачи, ако има и пасуваат за Кончар можеби ќе земам, мене ми иде чистење на камен на Кончаров бојлер, ПРВ пат од 1989 !! ( добро, имам 2 купатила, едниот бојлер го сменив 2009 )
А Леов имаше многу глупости, посебно термостатите биметални не чинеа, мислам дека сега и они се вратија на капиларни..
ако сакаш најдобро, тогаш земи иноксен бојлер, Тинг Кочани, има во Агротехна, имаат свои греачи, се продаваат во Фригошоб
Последно уредено: