Боза

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Не обожавам нешо многу али сепак кога и да ми понудат не ја одбивам :pipi:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
uuuu:party2:... obozavam boza. Obicno ja pijam vo Seherezada, zasto mi e epten vo komsiluk.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Седнувам во Охрид и нарачувам боза и не очекувам да ми донесат боза како во Апче што ја купувам ама нешто приближно.Тоа што го пробав беше??????????
Нешто што имаше само боја на боза.Им ја остаив и си сватив дека за се треба да имаш рецепт,а не само името да го ставиш.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Седнувам во Охрид и нарачувам боза и не очекувам да ми донесат боза како во Апче што ја купувам ама нешто приближно.Тоа што го пробав беше??????????
Нешто што имаше само боја на боза.Им ја остаив и си сватив дека за се треба да имаш рецепт,а не само името да го ставиш.
Шознам, јас во Апче пробав еднаш боза, и си реков никогаш појќе, ако сакам да имам добри спомени од поимот „боза“.
Беше то некоја си течност, ако можам така да ја наречам, за на леб мачкање, со вкус на шербет за слатко од смокви и боја на повраќаница со млеко.

Бозата од кај едно турчинче во Охрид шо е, кај маркет Десарет одма, ми е најуба.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Искрено, никогаш не сум пробала или не се сеќавам дека сум пробала, но според комбинацијата на состојкиве и нејзиниот изглед ми е лоши

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Имам пробано еднаш и повеќе не.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Шознам, јас во Апче пробав еднаш боза, и си реков никогаш појќе, ако сакам да имам добри спомени од поимот „боза“.
Беше то некоја си течност, ако можам така да ја наречам, за на леб мачкање, со вкус на шербет за слатко од смокви и боја на повраќаница со млеко.

Бозата од кај едно турчинче во Охрид шо е, кај маркет Десарет одма, ми е најуба.
Не знам другар искрено кај пиев,па претпоставувам се е до вкус,ама таа што ја пиев не можев ни на леб да ја мачкам.:helou:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Ja обожавам.А со некоја баничка е бомбааааааааааа

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
мх мх мх лиги ми течат :baeh: кај ја видов темава. обожавам и тоа премногу, посебно со шампита.......готово се полигавив :baeh:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
E сега ми се припи што ја читав темата!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Боза не фала, не знам зошто ама не ми е убава ич.

Kajgana Shop

На врв Bottom