Боза

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Леле БОЗА е нешто што не поднесувам ама никако!!! Значи кога ќе видам дека некој си пие од шише, чаша и кога ќе ми текне колку е одвратно и како мириса црева ми се превртуваат:nesvest: Еднаш само ми дадоа да пробам и само што ја доближив чашата до уста, не ни ја голтнав бозата, одма отидов и исповратив.:kesa: Од тогаш БОЗА-НЕ ФАЛА!!!:pipi:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Леле БОЗА е нешто што не поднесувам ама никако!!! Значи кога ќе видам дека некој си пие од шише, чаша и кога ќе ми текне колку е одвратно и како мириса црева ми се превртуваат:nesvest: Еднаш само ми дадоа да пробам и само што ја доближив чашата до уста, не ни ја голтнав бозата, одма отидов и исповратив.:kesa: Од тогаш БОЗА-НЕ ФАЛА!!!:pipi:
ееее и јас така до летоска и не знам што ми стана еден ден пробав ладна боза од Палма и ми се засвиѓа и сеа цело време си пијам

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Нешто по убаво од боза нема... туку знае некој рецепт за боза? :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Нешто по убаво од боза нема... туку знае некој рецепт за боза? :)
Па имаш рецепти на првите страници,направи па викај.
Колку јас имам испиено боза во Шехерезада во трговски,
толку вода во Вардар нема истечено, а најчесто и бадијала.
Се познававме некако со газдите (стариот и синовите)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.803
Поени од реакции
8.223
Aу обозавам боза кај нас у тетово е топ бозата :)
Во Амфора ( за тие што не знаат точно кај се наоѓа http://zk.com.mk/Pages/Amfora/23122) или порано како што ја викале Београд слаткарницата има добар сладолед и бозата не е лоша иако јас одсекоаш не сум сакал боза ,вкусот едноставно не ми се многу допаѓа ,ама не се многу мрштам и гадам пијам единствено ако пие некој па за друштво да му правам

Kajgana Shop

На врв Bottom