Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Како може без мускули некој пренагласени да дојде до некој резултат као затегната кожа или така малце мускулчиња во теретана на девојче?
Мислам ми се вежба нешто али фитнесот ми е многу лигава ствар ко за пред модна ревија припреми ми е.
Значи ок позатегната кожа и малце мускулчиња али не она грозно да е.
самуан ту хелп? и нормално каде што како би можело тоа у ск?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Како може без мускули некој пренагласени да дојде до некој резултат као затегната кожа или така малце мускулчиња во теретана на девојче?
Мислам ми се вежба нешто али фитнесот ми е многу лигава ствар ко за пред модна ревија припреми ми е.
Значи ок позатегната кожа и малце мускулчиња али не она грозно да е.
самуан ту хелп? и нормално каде што како би можело тоа у ск?
Оди во теретаната на Урко таму имаше за женски мислам....

StifleR_MK

Makedonec do Daska:D
Член од
9 мај 2009
Мислења
101
Поени од реакции
1
15 god,170cm,80kg
Na gradi digam 42kg,Na grb 25-30kg i Ako ima nekoj da mi kaze eden dobar raspored na ishrana :D:D:salut::salut:

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
ке пише ли некој за тој начинот на исхрана (6 оброци на ден) што е препорачлив за тие што вежбаат и слично...

anybody?:helou:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Оди во теретаната на Урко таму имаше за женски мислам....
Да ти кажам сфе ми кажа со ова теретанава на урко.. Можда и сфатив нешто.. Детали плиз :pipi: Кај е тоа што е такви ствари

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Да ти кажам сфе ми кажа со ова теретанава на урко.. Можда и сфатив нешто.. Детали плиз :pipi: Кај е тоа што е такви ствари
теретааната се наоѓа во новата зграда кај надвозникот спрема пржино од лева страна од семафорите ако идеш од центар према пржино

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
али да знаеш дека е изгор скапа , али затоа е најдобрата теретана во македонија и има професионалци што ке ти објаснат таму што и како да вежбаш....

ако можеш да си дозволиш, 100% оди таму нема да направиш грешка!:D

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
ке пише ли некој за тој начинот на исхрана (6 оброци на ден) што е препорачлив за тие што вежбаат и слично...

anybody?:helou:
Раде,врати се едно 5,10,15 страници назад и ќе најдеш имам многу големи извадоци од книги,списанија ставено,бидејќи неможам нешто да прикачам,затоа врати се назад и ќе ги најдеш...

Поздрав

П

Паган-др

Гостин
За кај Урко дали ќе може некој да ми даде цени ако знае?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
15 god,170cm,80kg
Na gradi digam 42kg,Na grb 25-30kg i Ako ima nekoj da mi kaze eden dobar raspored na ishrana :D:D:salut::salut:
Зошто на грб толку малце?Колку време вежбаш?
Бидејќи ако можеш на гради 40кг зошто да не можеш на грб 70кг?
Јас за исполнет грб вежбам со 70кг.
А за ширина вежбам со 40-50кг.

Е сега немој да правиш мртви дигања,бидејќи ќе си направиш проблеми со раст.....

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Тајсон кои вежби се за ширина, а кои за исполнет грб?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22

Првата вежба ти е за ширина на грб,и втората исто.
Третата ти е за исполнет грб,четвртата ти е за исполнет грб,петтата вежба ти е исто за исполнет грб.

Kajgana Shop

На врв Bottom