Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
posle 1 god pauza pocnav pak da odam vo teretana...prethodno odev 7 god so pauzi. Na prviot trening vezbav so 10 kila od strana na bench i.....utredenta imav zapalenje!!LOL:toe:

za 2 mseca ke se vratam u forma, imam volja ogromna! :vozbud:

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Секој си има право на избор, според моето размислување голема грешка би било да се пристапи кон хемија без амбиција за натпреварување. Секој со малку повеќе труд може да си постигне супер тело и без хемија.
Со правилна исхрана (суплементација), одмор, тренинг, може да се стигне до неверојатни резултати.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
јебо, проблемот е што мнооооогу од народов за хемија ги рачуна саплементите =)

ајде сите во теретанааааааааааааааа:vozbud::vozbud:

... имам една маана,
секој ден во теретана,
"брат овој не е нормален"
шепотат од страна...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Постот со линковите е избришан. Такви работи по ПП само.

xtrajcex

BE STRONG!!!
Член од
10 декември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
1
Секој си има право на избор, според моето размислување голема грешка би било да се пристапи кон хемија без амбиција за натпреварување. Секој со малку повеќе труд може да си постигне супер тело и без хемија.
Со правилна исхрана (суплементација), одмор, тренинг, може да се стигне до неверојатни резултати.

МУАБЕТОВ ДРЖИ ВОДА БРАВО БАТО ПОЗЗ ОД МЕНЕ :)

САМО СЕПАК ТРЕБА ДА СЕ ВЛОЖИ МН НАПОР ЗА ДА СЕ СТАНЕ НЕШТО, НО СЕПАК АКО СЕ САКА ВО СЕ СЕ УСПЕВА

КАКО ПОТКРЕПА НА МУАБЕТОВ БИ ИЗЈАСНИЛ ДЕКА ИЗХРАНАТА Е НАЈВАЖНАТА РАБОТА ВО СЕВО ОВА, КАКО И ОДМОРОТ :smir:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
За 40 дена накачив 8 кг....да ми кажеше некој кога почнав да вежбам дека ќе накачам толку ќе му се смеев в лице.

Член од
27 декември 2008
Мислења
4
Поени од реакции
1
videte vaka za dobra muskluna masa najvazna e ishranata i odmorot kako sto kaza nekoj pogore treba da imate tocno opredelini treninzi i hrana, i da nema zabushavanje aa deneska idam vo teretana utre ne idam me mrzi ova ona...Drugo vo vrska so proteinite,gejnerite,amino kiselinite, i so znam drugo od ova so nabrajov se e korisno bidejki posle trening vie gubite golemo kolicistevo od vitamnite,proteinite,tecnostite i se ostanato pa so ovie dodatoci taa "praznina" ja nadopolnuvate.Jas nemam nisto zemeno sea za sea ama posle nova godina planiram da zemam nekoj gejner za malku masa oti sum 65kg a visok 175cm

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Имам едно другарче почна да се боде (стероиди) и за два месеца стана ѕвериште ама нема никад да земам,:nesum:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Абе само вежбање без хемија му е мајката....кога биде биде:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom