Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
fala mn ... a nekoja preporaka za slicen preparat ??
ALCAR дејствува сосема добро при средена исхрана и добар принцип за вежбање. Плус е доста корисен за пиење. Јас имам супер искуство со него дур не почнав да забушавам.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.688
Поени од реакции
11.476
Кај може да најдам добар стегач за зглоб? Ја разгледувам страната на pbc и не можам да најдам...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.688
Поени од реакции
11.476
За која тежина на шипката зборуваме тука, од кога почна вака да те боли?
Од пред некој месец со периоди на подобрување, а што е најчудно болката се враќаше во деновите кога паузирав.... него до толку ли бе никој не знае кај има стегачи и по која цена? (гледав во гет реди, ама некако скапи ми се гледаат)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Од пред некој месец со периоди на подобрување, а што е најчудно болката се враќаше во деновите кога паузирав.... него до толку ли бе никој не знае кај има стегачи и по која цена? (гледав во гет реди, ама некако скапи ми се гледаат)
од џамбо јас земав обични рачни стегачи за зглоб ефтини

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
од џамбо јас земав обични рачни стегачи за зглоб ефтини
Јас би го советувал да не ги зима тие од 70-80 денари, пошто освен ако не ги стегнеш толку што крвоток ќе си стопираш, нема ни да ги осетиш на тебе.

Член од
3 септември 2013
Мислења
380
Поени од реакции
195
Види пред да дадеш пари дали имаш некоја грешка во изведување на вежбата... Инаку, види на нет што има, секако ако ти се чека. Homemade е трета опција.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.744
Поени од реакции
12.199
sho mislite za ova nesto od vitalia?

http://shop.vitalia.com.mk/product/product&product_id=290

cisto onaka me interesira, go biva ili ne?
Цената му е слична на Elite Whey Gourmet од Dymatize (3300-3400 за 2.27 кг како што земам репер) само што овде нема детално колку шеќери, колку масти има, колку микро или макроелементи има што за некого прави разлика. Изолатот што е нешто подобар, "почист" е 3700 што за 100 гр е 164 денари. И од она што читам на упатството, 15 гр е мн. малку ако ти треба за посеризно одржување и зголемување мускулатура. Тоа се 80% негде 12гр протеини. Обиди се ако не, можда ќе ти одговара. И така е многу мала количина.

Mariusz

biohemija
Член од
22 октомври 2014
Мислења
149
Поени од реакции
46
http://pbc.mk/proizvodi/sportska-akcesorija/hardcore-wrist-wraps-detail

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Цената му е слична на Elite Whey Gourmet од Dymatize (3300-3400 за 2.27 кг како што земам репер) само што овде нема детално колку шеќери, колку масти има, колку микро или макроелементи има што за некого прави разлика. Изолатот што е нешто подобар, "почист" е 3700 што за 100 гр е 164 денари. И од она што читам на упатството, 15 гр е мн. малку ако ти треба за посеризно одржување и зголемување мускулатура. Тоа се 80% негде 12гр протеини. Обиди се ако не, можда ќе ти одговара. И така е многу мала количина.
Па добро тоа е препорака, инаку ти земај по 30гр што ќе дојде 24гр протеин. И не е точно дека не пишува колку шеќери и масти има, си пишува на паковката.

Kajgana Shop

На врв Bottom