- Член од
- 22 септември 2018
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 126
Јас прашувавНекој прашуваше за iHerb.com

Јас прашувавНекој прашуваше за iHerb.com
Не, околу 1 долар беше доставата.Јас прашувавНарачката ти беше 24 долари вкупно со се shipping DHL од 10 долари?
Појма немам.А зашто мене ми дава 10 долари достава преку DHL? Или има врска од нарачката?
Прегледај го приврзокот 261611
Цената на shipping зависи од тежината, големината и има разлики кај суплементот (некои имаат shipping saver знакче, веројатно таму покрива дел од доставата iherb или самата продавница).А зашто мене ми дава 10 долари достава преку DHL? Или има врска од нарачката?
Прегледај го приврзокот 261611
100% Whey Gold Standard на Optimum Nutrition.И кој протеини вие ги предлагате?
Да ододамна порачувам одкај нив и се е како што треба.. Со секоја пратка ти испраќат и по некој гратис од нив.Дали некој досега има нарачувано од Malena supplements? На фб гледам има навистина ниски цени на Gold standard и др.
Автоматски споено мислење:
Дали некој досега има нарачувано од Malena supplements? На фб гледам има навистина ниски цени на Gold standard и др.
со дхл ли ти стигна?Појма немам.
Јас имав еден продукт од 7 долари и еден од 16 долари. Вкупно платив 24 долари со се достава.
Не.со дхл ли ти стигна?
Ќе се оправи наскоро и тоа со квалитетPoradi malena suplements pazarot za suplementi ni propadna vo mk.
Od petric i od sofia gi zemat suplementite. Isto i PBC.