Бодибилдинг суплементи

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Сe мислам дали во последната фаза од масава да се префрлам од монохидрат на Horse Power од Ultimate. Како што видов уствари е микс од креатини + Н.О. бленд. Е сега бидејќи се пие само пред тренинг дали ќе имам потреба и од монохидрат или доволно ќе се креатините од 4 пати неделно Horse Power. Исто дали некој го има користено и како е задоволен.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
Здраво момци. Нов сум на форумот и сакам да ве прашам нешто. Висок сум 175цм,17год. сум и имам 82 килограми. Претходно за 1 лето ослабев 10 килограми односно бев 92килограми. Па сега сакам да продолжам со слабеење. Не вежбам туку тренирам кошарка секој ден. Секој 3ти ден имам тренинг по 3 часа. Чув од другари дека е добро да земам Л Каринтин или како и да е за да ослабнам побрзо... Може ли да ме советувате каков л каринтин да земам... Ви благодарам однапред

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
Здраво момци. Нов сум на форумот и сакам да ве прашам нешто. Висок сум 175цм,17год. сум и имам 82 килограми. Претходно за 1 лето ослабев 10 килограми односно бев 92килограми. Па сега сакам да продолжам со слабеење. Не вежбам туку тренирам кошарка секој ден. Секој 3ти ден имам тренинг по 3 часа. Чув од другари дека е добро да земам Л Каринтин или како и да е за да ослабнам побрзо... Може ли да ме советувате каков л каринтин да земам... Ви благодарам однапред
Јас имам другар што имаше земено од Dymatize и беше многу задоволен.
Сепак Карнитинот не работи сам него ти си тој што треба да трча да вежба за да слабее.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
Јас имам другар што имаше земено од Dymatize и беше многу задоволен.
Сепак Карнитинот не работи сам него ти си тој што треба да трча да вежба за да слабее.
јасно јасно трчам јас горе е напишано... :) Кој е поискусен нека даде совет!

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
јасно јасно трчам јас горе е напишано... :) Кој е поискусен нека даде совет!
Ти го дадов тој совет оти знам многу луѓе што се опушаат со вежбањето откако ќе земат топачи на масти мислејќи дека топачите така работат магично.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Сe мислам дали во последната фаза од масава да се префрлам од монохидрат на Horse Power од Ultimate. Како што видов уствари е микс од креатини + Н.О. бленд. Е сега бидејќи се пие само пред тренинг дали ќе имам потреба и од монохидрат или доволно ќе се креатините од 4 пати неделно Horse Power. Исто дали некој го има користено и како е задоволен.
Немој да си го земал,јес да дава невидени резултати ќе те направи звер(ќе те напуни со вода) и од коа ќе го завршиш за недела дена си паднат 50% така да ако можеш ќе си го земеш JACK3D и од DYMATIZE ELITE PRIMAL протеинот ( од говедско месо) во него имаш 3 грама креатин и BCAA

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
11.305
Немој да си го земал,јес да дава невидени резултати ќе те направи звер(ќе те напуни со вода) и од коа ќе го завршиш за недела дена си паднат 50% така да ако можеш ќе си го земеш JACK3D и од DYMATIZE ELITE PRIMAL протеинот ( од говедско месо) во него имаш 3 грама креатин и BCAA
Јас на пр. од џекот не осетив ништо (дури и дупла доза пробав), од хорсот повеќе ефект осетив, иако мислам дека за парите што ги даваш и за тоа што ќе го добиеш не вредат овие суплементи. Ќе пробам уште Super Charge од Лабрада, па после останувам и продолжувам со стариот добар монохидрат, за парите може најдобар суплемент :)

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
Дечки извинете ама може да ми помогнете ? Како што пишав погоре препорачајте ми л-креатин со цел да ослабнам... секојдневно се активирам физички трчам минимум 1 саат....

Ron0n

The Mercedes Guy
Член од
16 август 2009
Мислења
351
Поени од реакции
198
Дајте ми препорака за добар гејнер?

Јас земав Super Charge во комбинација со креатин монохидрат и резултатите беа одлични, ама имав здравствени проблеми и ослабев 6кг. Сега треба да се вратам назад брзо за до јуни да сум тип-топ.

Цената е втор фактор, значи побитен ми е квалитетот и резултатите што ќе ги даде гејнерот.

S

Stef Bachatero

Гостин

Јас земав Super Charge во комбинација со креатин монохидрат и резултатите беа одлични, ама имав здравствени проблеми и ослабев 6кг. Сега треба да се вратам назад брзо за до јуни да сум тип-топ.

Цената е втор фактор, значи побитен ми е квалитетот и резултатите што ќе ги даде гејнерот.
Било кој протеин и било кој јаглехидрат ќе ти завршат работа.
Цена на јаглехидрат.
Ориз 50 ден кг 700-800 гр јаглехидрат
Компир 1кг 20 ден 1 кг = 220 гр јаглехидрати.
Овес 80 ден 550 грама јаглехидрат
Леб 105 ден кг 330 грама јаглехидрат
Декстроза 150 ден 990 грама јаглехидрати.
Пилешко 200 ден 1кг 250-300 грама протеин
Урда 120 ден кг 140 грама протеинј
Најефтин протеин од сурутка дозерка 44 ден.
Друго нешто ти треба?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Јади доволно и вежбај интензивно.
Гејнер е џабе потрошена инвестиција.
http://motivirajse.wordpress.com/2013/02/12/измами-што-ги-прават-компаниите-што-пр/
Ако бара совет за гејнер дај му го, не продавај муда за бубрези од типот урда, ориз, компир, пиперки, праз и боранија.

Најпаметно ќе ти биде да видиш калорискиот внес колкав ти е и колку ќе ти биде потребно да го надминеш за да почнеш да качуваш килажа. Израчунај тоа прво па одлучи за гејнер.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ако бара совет за гејнер дај му го, не продавај муда за бубрези од типот урда, ориз, компир, пиперки, праз и боранија.
буранијааа братеууу :D
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 01:41 ---
IsoMass Xtreme

Kajgana Shop

На врв Bottom