Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Сe мислам дали во последната фаза од масава да се префрлам од монохидрат на Horse Power од Ultimate. Како што видов уствари е микс од креатини + Н.О. бленд. Е сега бидејќи се пие само пред тренинг дали ќе имам потреба и од монохидрат или доволно ќе се креатините од 4 пати неделно Horse Power. Исто дали некој го има користено и како е задоволен.

Здраво момци. Нов сум на форумот и сакам да ве прашам нешто. Висок сум 175цм,17год. сум и имам 82 килограми. Претходно за 1 лето ослабев 10 килограми односно бев 92килограми. Па сега сакам да продолжам со слабеење. Не вежбам туку тренирам кошарка секој ден. Секој 3ти ден имам тренинг по 3 часа. Чув од другари дека е добро да земам Л Каринтин или како и да е за да ослабнам побрзо... Може ли да ме советувате каков л каринтин да земам... Ви благодарам однапред
smile.png

Здраво момци. Нов сум на форумот и сакам да ве прашам нешто. Висок сум 175цм,17год. сум и имам 82 килограми. Претходно за 1 лето ослабев 10 килограми односно бев 92килограми. Па сега сакам да продолжам со слабеење. Не вежбам туку тренирам кошарка секој ден. Секој 3ти ден имам тренинг по 3 часа. Чув од другари дека е добро да земам Л Каринтин или како и да е за да ослабнам побрзо... Може ли да ме советувате каков л каринтин да земам... Ви благодарам однапред
smile.png
Јас имам другар што имаше земено од Dymatize и беше многу задоволен.
Сепак Карнитинот не работи сам него ти си тој што треба да трча да вежба за да слабее.

Јас имам другар што имаше земено од Dymatize и беше многу задоволен.
Сепак Карнитинот не работи сам него ти си тој што треба да трча да вежба за да слабее.
јасно јасно трчам јас горе е напишано... :) Кој е поискусен нека даде совет!

јасно јасно трчам јас горе е напишано... :) Кој е поискусен нека даде совет!
Ти го дадов тој совет оти знам многу луѓе што се опушаат со вежбањето откако ќе земат топачи на масти мислејќи дека топачите така работат магично.

Сe мислам дали во последната фаза од масава да се префрлам од монохидрат на Horse Power од Ultimate. Како што видов уствари е микс од креатини + Н.О. бленд. Е сега бидејќи се пие само пред тренинг дали ќе имам потреба и од монохидрат или доволно ќе се креатините од 4 пати неделно Horse Power. Исто дали некој го има користено и како е задоволен.
Немој да си го земал,јес да дава невидени резултати ќе те направи звер(ќе те напуни со вода) и од коа ќе го завршиш за недела дена си паднат 50% така да ако можеш ќе си го земеш JACK3D и од DYMATIZE ELITE PRIMAL протеинот ( од говедско месо) во него имаш 3 грама креатин и BCAA

Немој да си го земал,јес да дава невидени резултати ќе те направи звер(ќе те напуни со вода) и од коа ќе го завршиш за недела дена си паднат 50% така да ако можеш ќе си го земеш JACK3D и од DYMATIZE ELITE PRIMAL протеинот ( од говедско месо) во него имаш 3 грама креатин и BCAA
Јас на пр. од џекот не осетив ништо (дури и дупла доза пробав), од хорсот повеќе ефект осетив, иако мислам дека за парите што ги даваш и за тоа што ќе го добиеш не вредат овие суплементи. Ќе пробам уште Super Charge од Лабрада, па после останувам и продолжувам со стариот добар монохидрат, за парите може најдобар суплемент :)

Дечки извинете ама може да ми помогнете ? Како што пишав погоре препорачајте ми л-креатин со цел да ослабнам... секојдневно се активирам физички трчам минимум 1 саат....

Дајте ми препорака за добар гејнер?

Јас земав Super Charge во комбинација со креатин монохидрат и резултатите беа одлични, ама имав здравствени проблеми и ослабев 6кг. Сега треба да се вратам назад брзо за до јуни да сум тип-топ.

Цената е втор фактор, значи побитен ми е квалитетот и резултатите што ќе ги даде гејнерот.

Јас земав Super Charge во комбинација со креатин монохидрат и резултатите беа одлични, ама имав здравствени проблеми и ослабев 6кг. Сега треба да се вратам назад брзо за до јуни да сум тип-топ.

Цената е втор фактор, значи побитен ми е квалитетот и резултатите што ќе ги даде гејнерот.
Било кој протеин и било кој јаглехидрат ќе ти завршат работа.
Цена на јаглехидрат.
Ориз 50 ден кг 700-800 гр јаглехидрат
Компир 1кг 20 ден 1 кг = 220 гр јаглехидрати.
Овес 80 ден 550 грама јаглехидрат
Леб 105 ден кг 330 грама јаглехидрат
Декстроза 150 ден 990 грама јаглехидрати.
Пилешко 200 ден 1кг 250-300 грама протеин
Урда 120 ден кг 140 грама протеинј
Најефтин протеин од сурутка дозерка 44 ден.
Друго нешто ти треба?

Јади доволно и вежбај интензивно.
Гејнер е џабе потрошена инвестиција.
http://motivirajse.wordpress.com/2013/02/12/измами-што-ги-прават-компаниите-што-пр/
Ако бара совет за гејнер дај му го, не продавај муда за бубрези од типот урда, ориз, компир, пиперки, праз и боранија.

Најпаметно ќе ти биде да видиш калорискиот внес колкав ти е и колку ќе ти биде потребно да го надминеш за да почнеш да качуваш килажа. Израчунај тоа прво па одлучи за гејнер.

Ако бара совет за гејнер дај му го, не продавај муда за бубрези од типот урда, ориз, компир, пиперки, праз и боранија.
буранијааа братеууу :D
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 01:41 ---
IsoMass Xtreme

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom