Бодибилдинг суплементи

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Drustvo, da v prasam edno prasanje ako znaete da mi odgovorite.... Zemav Bcaa prasokce I glutamince, megjutoa bcaava mn slabo se rastvora vo voda, rokot sekako ne e pominat, uste godina ima.... sea prasanjeto mi e dali e pva tipicno ili sto e fintata???? Fala vi I izvinete na latinicata...

Член од
25 февруари 2016
Мислења
63
Поени од реакции
22
Да не знае некој како се вика продавницата за суплементи во Центар кај здрадата на поштата? Има надвор големи банери и реклами за MusclePharm.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
е убаво си пиша дека кај секој различно делува, јас ги имам скоро сите пиено али као хорс пауер ниеден друг преворкаут не делувал така

Исто и кај мене Хорс Пауер Х на ултимејт делува добро, дозерката му е 5гр. по 7.5 го пиев. Страшна пумпа и желба за вежбање во текот на целиот ден.

Разор8 цата срање невидено, со другар по пола го земавме...тапа :/

Ц4 онака.. малце пумпа, малце сила.

Сега пак ќе земам Хорс ...имам веј, глутамин, бцаа, трибустерче и си газиме :D

Член од
25 февруари 2016
Мислења
63
Поени од реакции
22
Исто и кај мене Хорс Пауер Х на ултимејт делува добро, дозерката му е 5гр. по 7.5 го пиев. Страшна пумпа и желба за вежбање во текот на целиот ден.

Разор8 цата срање невидено, со другар по пола го земавме...тапа :/

Ц4 онака.. малце пумпа, малце сила.

Сега пак ќе земам Хорс ...имам веј, глутамин, бцаа, трибустерче и си газиме :D
Кај наоѓаш хорс? По продавнициве скоро да нема ништо од Ultimate а не па хорс. Едино знам дека го има во битола во арнолд суплементи. Мислам дека така се викам продавницата :D
Носат се и свашта, алал да им е.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.770
Кај наоѓаш хорс? По продавнициве скоро да нема ништо од Ultimate а не па хорс. Едино знам дека го има во битола во арнолд суплементи. Мислам дека така се викам продавницата :D
па тие праќаат по карго така да...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.770
па тие праќаат по карго така да...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561

Хорсот го набавувам преку пријател.

Иначе кога станува збор за ултимејт покрај Хорсот палец горе и за протеинот Prostar 100% Whey (y)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Kvaliteten e ovaj protein ?

Preeska zedov edna doza da go probam i imase dobar vkus i brzo go rastvoriv.

1465317139416.jpg DSC_0038.JPG

Wap

Член од
26 јануари 2016
Мислења
61
Поени од реакции
14
Swanson 40 таблети има останато а другава е пуна т.е. 60 таблети
За цена незнам колку би било, ако има некој заинтересиран нека ми даде понуда по порака па ќе се договориме

IMG_20160607_195734[1].jpg

Член од
31 март 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
Zdravo , dali znae nekoj kade moze da se najdat Animal
Cuts i po koja cena ?

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.236
Поени од реакции
2.311
кога купувате суплименти од бугарија од кој град и кои продавници земате и каде има најповолни цени?

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
Не сум баш во тек, па ако може некој да ми каже кој протеин и креатин монохидрат се моментално најислпатливи во сооднос цена:количина моментално кај нас. Позз

Wap

Член од
26 јануари 2016
Мислења
61
Поени од реакции
14
Нов неотворен, ми го донесоа од британија. Ако некој е заинтересиран нека ми пише порака со понуда
IMG_20160615_235113[1].jpg

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552

Штотуку го купив.
Некој да сподели искуство.. ?

Сакав почист протеин ама во продавницава ме предомислија за ваква варијанта, пошо сум прилично слаб на маса со моиве 75 кг на 180 цм висина, а чистиот протеин немало да ме крени на волумен...

2900 д. 2кг.

Член од
23 јуни 2016
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ако некој знае нека пише каде може да се набави battle rope во државава?

Kajgana Shop

На врв Bottom