Бодибилдинг суплементи

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
@Кеплер па сеуште го немам видено,ми го покажаа на слика и видов дека е старата формула од тоа што го знам за тој преворкоут.
Ќе ја побарам сликата и ќе ти ја пуштам на ПП да ми дадеш повеќе информации.

Значи можам да бирам помеѓу Џекот и Анимал памп.Првиот ми го даваат за околу 2000 денари,нов и неотворен,а Анималот за 3000 денари,исто така нов.

Е сега знам дека Анималот е нешто зверско и дека со него нема утка и повеќе сум за него,ама другарот мој не е при пари и не може да си го дозволи,а богами и јас :D

Ме интересираше нешто повеќе околу Џекот,за неговото користење и од можните нус појави бидејќи како што пишав погоре,се изнаслушав приказни за тоа како бил лош и имал јаки нус појави.Дури и смртни случаеви се спомнуваа :D

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
@Кеплер па сеуште го немам видено,ми го покажаа на слика и видов дека е старата формула од тоа што го знам за тој преворкоут.
Ќе ја побарам сликата и ќе ти ја пуштам на ПП да ми дадеш повеќе информации.

Значи можам да бирам помеѓу Џекот и Анимал памп.Првиот ми го даваат за околу 2000 денари,нов и неотворен,а Анималот за 3000 денари,исто така нов.

Е сега знам дека Анималот е нешто зверско и дека со него нема утка и повеќе сум за него,ама другарот мој не е при пари и не може да си го дозволи,а богами и јас :D

Ме интересираше нешто повеќе околу Џекот,за неговото користење и од можните нус појави бидејќи како што пишав погоре,се изнаслушав приказни за тоа како бил лош и имал јаки нус појави.Дури и смртни случаеви се спомнуваа :D
Поради 1,3 dimethylamylamine беше забранет од ФДА, имаше починато маринци, додуша тие ја земале ДММА чиста (америка и се може да се набави :))
Од слика не можам и јас да ти кажам, паковања, лепенки денес може секој да иштампа.
2000 денари е ниска цена, уште пред 4 години го имав земено околу 2500 од тука, во САД е поефтин, ако ти го носи познат од таму може и да ти го даде за таа цена, инаку....
Анимал памп не сум земал, не можам да ти дадам паметен совет, сум земал анимал стак(тестостерон бустер) и бев презадоволен, ако го најдам за ок цена, би го земал пак :)
Вообичаено се што ти е од анимал и универзал е силен суплемент.

Член од
25 февруари 2016
Мислења
63
Поени од реакции
22
Јас мислам дека мали се шансите да биде старата формула. Дури би рекол и непостоечки.
Кога го забранија од ФДА, луѓето како луди купија се што беше у залиха па после ја извадија новата формула која не беше добра колку старата. Е сега знам дека USP Labs воопшто не ни работат, под истрага се за притајување данок. Старата формула ја наоѓаш ако си Џеј Катлер хаха.
Суплемент за пред тренинг би препорачал од BPI Sports, Nutrabolics или како што рече кеплер, нешто од анимал/ универзал.
Јас би ти рекол, не ги троши парите на Џекот освен ако не си 150% сигурен дека е старата формула.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Јас мислам дека мали се шансите да биде старата формула. Дури би рекол и непостоечки.
Кога го забранија од ФДА, луѓето како луди купија се што беше у залиха па после ја извадија новата формула која не беше добра колку старата. Е сега знам дека USP Labs воопшто не ни работат, под истрага се за притајување данок. Старата формула ја наоѓаш ако си Џеј Катлер хаха.
Суплемент за пред тренинг би препорачал од BPI Sports, Nutrabolics или како што рече кеплер, нешто од анимал/ универзал.
Јас би ти рекол, не ги троши парите на Џекот освен ако не си 150% сигурен дека е старата формула.
Каде ги има во државава овие две марки, за BPI можам да си нарачам од надвор, pump hd добар е?

Член од
25 март 2013
Мислења
235
Поени од реакции
141
Каде си нашол од старата формула во која носечка состојка ти е 1,3 dimethylamylamine т.е DMAA?
Ако ти е земен од мкд, бугарија огромна е веројатноста дека те заебале (може и цедевита да пиеш :D), ако имам добро разбрано usplabs од 2013 наваму не ја произведуваат старата формула, така да ако е навистина оргиналната формула тогаш имаш нешто што е или со поминат или при крај со рокот или пак нешто што само тој што ти го шитнал знае што е.
Инаку јас два пати ја имам земано старата формула на џек 3д, пред 3-4 години, го осетив ок, но не онолку колку што го прават моќен, т.е јас го пробав и до 3 дозерки одеднаш и 45те дози ги испив за месец, ми даде напумпаност, го комбинирав со креатин монохидрат, имав добра исхрана и протеин во тој период, ставив добра маса (го имав земено зимата). На сила осетив за некои 5-8% дигав повеќе на секоја вежба, на гради дигнав плус 7.5 кг од вообичаеното.
Сајд ефекти не осетив нешто многу, малку проблем со спиењето, блага тахикардија и тоа е тоа, но ваквите суплементи делуваат кај секој различно, сајд ефектите знаат да бидат различни за секој, некој е поосетлив, некој помалку.
Прочитав дека си конзумирал пре-воркаут препарати. Па мене ме интересира моментално дали знаеш кој е најдобар и најсилен бидеќи сакам да земам, пошо на тренинг неможам да издржам и ептен сум некако омалаксан и ми се спие и некако немам експлозивност во мене. Се мислам меѓу РАЗОР8 или Ц4. Ако можеш да ми помогнеп и објасниш во изборот би ти бил благодарен. поздрав

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Прочитав дека си конзумирал пре-воркаут препарати. Па мене ме интересира моментално дали знаеш кој е најдобар и најсилен бидеќи сакам да земам, пошо на тренинг неможам да издржам и ептен сум некако омалаксан и ми се спие и некако немам експлозивност во мене. Се мислам меѓу РАЗОР8 или Ц4. Ако можеш да ми помогнеп и објасниш во изборот би ти бил благодарен. поздрав
Ако сакаш да поминеш најефтино може да си пиеш едно појако кафе пред тренинг, инаку кога би требало да бираш меѓу РАЗОР8 и Ц4 бирај Ц4.
Разор јас го имам пробано пола паковање, не го осетив, за разлика од него ц4 е прилично посилен, го имам пробано неколку дозерки во теретаната и осетив подобрување на сила, издржливост и напумпаност.
Најефтина варијанта да си купиш прашок цитрулин малат (кај нас не верувам да го најдеш) и да го земаш во комбо со монохидрат, јас го пијам во моментов и сум задоволен.

П.С во врска со преворкаут може да ти кажам дека делуваат различно скоро кај секој, не се базирај премногу на интернет оцени, мислења и слично, ако не ти се фрла да купиш цело паковање, подобро оди земи 3-4 дозерки од 2-3 различни преворкаути во некоја од теретаните каде што продаваат на доза, па ќе видиш кој би ти делувал најдобро.
Пред да земаш било кој преворкаут, пожелно е да направиш пауза од креатин, кофеин, направи детоксикација и алкализација на телото, па почни да пиеш.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.771
Ако сакаш да поминеш најефтино може да си пиеш едно појако кафе пред тренинг, инаку кога би требало да бираш меѓу РАЗОР8 и Ц4 бирај Ц4.
Разор јас го имам пробано пола паковање, не го осетив, за разлика од него ц4 е прилично посилен, го имам пробано неколку дозерки во теретаната и осетив подобрување на сила, издржливост и напумпаност.
Најефтина варијанта да си купиш прашок цитрулин малат (кај нас не верувам да го најдеш) и да го земаш во комбо со монохидрат, јас го пијам во моментов и сум задоволен.

П.С во врска со преворкаут може да ти кажам дека делуваат различно скоро кај секој, не се базирај премногу на интернет оцени, мислења и слично, ако не ти се фрла да купиш цело паковање, подобро оди земи 3-4 дозерки од 2-3 различни преворкаути во некоја од теретаните каде што продаваат на доза, па ќе видиш кој би ти делувал најдобро.
Пред да земаш било кој преворкаут, пожелно е да направиш пауза од креатин, кофеин, направи детоксикација и алкализација на телото, па почни да пиеш.
е убаво си пиша дека кај секој различно делува, јас ги имам скоро сите пиено али као хорс пауер ниеден друг преворкаут не делувал така

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.771

е убаво си пиша дека кај секој различно делува, јас ги имам скоро сите пиено али као хорс пауер ниеден друг преворкаут не делувал така

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Нема некој wow состав, во глобала е базиран на кре алкалин, етил естер, бета аланин (од тука ти доаѓа и пецкањето), лично го пиев уште на почетоците кога почнав да вежбам пред повеќе од 5 години и своевремено го осетив и сметав за добар преворкаут.
Јас лично не земам повеќе класични преворкаут, некогаш од кеф да пробам знам да земам со 1-2 ца другари по половина паковање, подобро ми испадна да си правам сам комбинација, поефтино ме фаќа, а добивам дури подобар ефект.

Член од
25 февруари 2016
Мислења
63
Поени од реакции
22
Каде ги има во државава овие две марки, за BPI можам да си нарачам од надвор, pump hd добар е?
Во државава нигде, можеби во арнолд суплементи битола. Имаат фб профил, мислам дека има голема шанса да најдеш BPI производи таму. Е сега што се однесува до nutrabolics, едино некој да ти донесе или од бугарија да[DOUBLEPOST=1463502014][/DOUBLEPOST]Да не му треба на некој Трибустерон90 од Олимп Спорт Нутритион? Цела кутија, 120 апчиња.

Последно уредено:
Член од
25 февруари 2016
Мислења
63
Поени од реакции
22
Продавам следното од Olimp Sport Nutrition.
Tribusteron90 - 1200 денари
Beta Alanine - 400 денари
Taurin - 400 денари
AAKG Explode preworkout - 800 денари

Член од
25 февруари 2013
Мислења
8
Поени од реакции
0
Знае некој дали негде во МКД може да се најде ANS Ritual или Gameday?
или ако некој донесува суплементи од Бугарија?

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Дечки кратко известување, наскоро се отвара нова овластена продавница за веќе добро познатите и докажани Cellucor, MusclePharm и BSN брендови.

Локацијата е веднаш спроти Sport M на првиот кат во ГТЦ.

Повеќе информации наскоро... :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom