Избρиши го κоментаρот аκо мислиш сеρиозно за ова.![]()
Од чоколадниот вкус СИДА се добива... бљак!
Да бе да, сериозно мислев. Внатре има ХИВ вирус.Избρиши го κоментаρот аκо мислиш сеρиозно за ова.![]()
Ванила го имам пиено и не беше лош на вкус, но не се раствораше баш најдобро, често остануваа грутчиња.![]()
Од чоколадниот вкус СИДА се добива... бљак!
ChillДа бе да, сериозно мислев. Внатре има ХИВ вирус.
Дај читај меѓу редови и не ме замарај.
Овој ептен добро се раствара, ама вкусот еВанила го имам пиено и не беше лош на вкус, но не се раствораше баш најдобро, често остануваа грутчиња.
Зависи во која визба е пакуван, таква пратка ти се потрефилаОвој ептен добро се раствара, ама вкусот е![]()
Јади повеќе и ќе качиш.Здраво би сакал да сe консултирам со по искуснитe вeжбам вeкe година врeмe активно, 5 до 6 пати нeдeлно зависи кога како имам 22 год и 77-80кг тука сe држам вeкe 2-3 мeсeци.
Друго сакам да покачам на тeлeсната тeжина затоа што вeкe сeкој eдeн мускул сe знаe и би сакал да качам барeм 90кг
Тоа e до сeга што го имам пиeно во комбинации
Сeга момeнтално пијам:
http://pbc.mk/proizvodi/kreatin/100-ultra-creatin-monohidrat-1000-gr-detail.html
http://pbc.mk/proizvodi/cisti-proteini/amino-protein-recharge-98-detail.html
и GOLD BEEF-PRO PLASMA Mega 300 Tabs.
Дајтe нeкој прeдлог за зголeмувањe на тeжина да стигнам до 90кг.
Позззззз
![]()
Околу трибулусот гледај да има 90% сапонини, лично сум користел од Allmax.Дечки да ми препорачате некој добар трибулус? Планирам да земам трибулус во комбинација со глутамин и можеби и Aminocore Leutor.. Истотака, дали некој нарачувал суплементи онлајн? Зборам за нарачки од друга земја, да стигаат по пошта и слично?
Редовно нарачувам онлајн ама не сум нарачувал апови или прашковиОколу трибулусот гледај да има 90% сапонини, лично сум користел од Allmax.
За нарачки преку интернет како ќе имаш среќа, може да поминеш и без данок и царина, а може и да ти го лапнат нашите производот па ништо и да не добиеш![]()
не барат дозволи, ама може да те изгорат 18%+18% давачки. а ако имаш среќа ќе поминеш без ништо да доплатиш.Редовно нарачувам онлајн ама не сум нарачувал апови или прашкови
Да не ми бараат дозволи нешто дополнително лоповиве царински?
Не бaрaaт дoпoлнителнo, aли дaнoк и цaринa мoже дa ти пишaт.Редовно нарачувам онлајн ама не сум нарачувал апови или прашкови
Да не ми бараат дозволи нешто дополнително лоповиве царински?