Dymatize мислам у калифорнија фитнес го има иначе и на BioTech е окејКреатин монохидрат на MuscleTech или Dymatize кај можам да најдам?
не сум видел вакви швецки ама 5 евра ептен е ефтино. Додуша ме мрзи да споредувам % протеини, шеќери, енергија према другите .. Ама пак ефтино ми се гледа.Ме изненади споредбата на цените. Имате начекано нешто овакво?
10 беа, ама пак е евтино кога споредувам со вас. Околу 75% протеин. Се надевам не земав некое срање.не сум видел вакви швецки ама 5 евра ептен е ефтино. Додуша ме мрзи да споредувам % протеини, шеќери, енергија према другите .. Ама пак ефтино ми се гледа.
5 евра е ова? Ако е толку, супер е. А и 10 евра да е, пак е поевтин отколку кај нас. Плус скандинавски квалитет, а не ко нашиве - произведени во бугарски подрум.Ме изненади споредбата на цените. Имате начекано нешто овакво?
Имаше поголеми количини за 20 евра, колку поголема количина, толку поисплатливо, нели... Откако се консултирав со неколку луѓе за цена и ве читав вас овде, ме пукна параноја да не купив цемент и тргнав по продавници да споредувам, горе- долу таа е цената.5 евра е ова? Ако е толку, супер е. А и 10 евра да е, пак е поевтин отколку кај нас. Плус скандинавски квалитет, а не ко нашиве - произведени во бугарски подрум.
Во скоро секоја продавница за суплементи, еве пример Херкулес.Kade mozam da najdam Babin zub tableti??
Фала друже..Во скоро секоја продавница за суплементи, еве пример Херкулес.