Dymatize мислам у калифорнија фитнес го има иначе и на BioTech е окејКреатин монохидрат на MuscleTech или Dymatize кај можам да најдам?
не сум видел вакви швецки ама 5 евра ептен е ефтино. Додуша ме мрзи да споредувам % протеини, шеќери, енергија према другите .. Ама пак ефтино ми се гледа.Ме изненади споредбата на цените. Имате начекано нешто овакво?
10 беа, ама пак е евтино кога споредувам со вас. Околу 75% протеин. Се надевам не земав некое срање.не сум видел вакви швецки ама 5 евра ептен е ефтино. Додуша ме мрзи да споредувам % протеини, шеќери, енергија према другите .. Ама пак ефтино ми се гледа.
5 евра е ова? Ако е толку, супер е. А и 10 евра да е, пак е поевтин отколку кај нас. Плус скандинавски квалитет, а не ко нашиве - произведени во бугарски подрум.Ме изненади споредбата на цените. Имате начекано нешто овакво?
![]()
Имаше поголеми количини за 20 евра, колку поголема количина, толку поисплатливо, нели... Откако се консултирав со неколку луѓе за цена и ве читав вас овде, ме пукна параноја да не купив цемент и тргнав по продавници да споредувам, горе- долу таа е цената.5 евра е ова? Ако е толку, супер е. А и 10 евра да е, пак е поевтин отколку кај нас. Плус скандинавски квалитет, а не ко нашиве - произведени во бугарски подрум.
Во скоро секоја продавница за суплементи, еве пример Херкулес.Kade mozam da najdam Babin zub tableti??
Фала друже..Во скоро секоја продавница за суплементи, еве пример Херкулес.