Бодибилдинг суплементи

Член од
22 септември 2013
Мислења
102
Поени од реакции
50
zemav kreatin sega prvpat ke pijam do sea samo protein i da prasam dali moze da se mesa u istiot sejk so protein ,nekoj da spodeli iskustvo dvete so gi koristel vo isto vreme kako gi kombiniral
Pij go posle trening zaedno so proteinot . . . i da i koga ne vezbas treba da pies (ako mislis na tie den dva odmor vo nedelata).

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Веј ако пролисташе неколку страни понапред ќе најдеше, ги спомнуваме неколку пати. Во пбц тие од биг ман плавиот ме мрзи да го барам 2800 е, и мулти фејс 2400. Инаку простар ако најдеш до кај 3300 се исплати, а исто и ако најдеш некој со попуст кај претседателот nitro pure whey gold во кеса (3490 редовна цена) со 10% попуст да ти извади ќе ти дојде околу 3150.
Знам, бигмен го користев но веќе никогаш, од него само подуеност у стомак и гасови цел ден, затоа и прашав за поефтина варијанта, можеби некој користел некој друг! Иначе простар до 3300 каде има?

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Веројатно мислиш многу црвено месо...?

@Gjoroski колку грама е дозерката во ќесите креатин ?не ми изгледа како 5 гр ?
Треба да е 5, а изледот знае да излаже. Најдобро да се стави на вага и да се провери сто дозерка ставаат во фабрика.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Знам, бигмен го користев но веќе никогаш, од него само подуеност у стомак и гасови цел ден, затоа и прашав за поефтина варијанта, можеби некој користел некој друг! Иначе простар до 3300 каде има?
Ако знаев каде има и јас ќе си набавев ;) Се зезам, али слушам од дечки дека го наоѓаат простар за поефтинко, @sajSiGa ако има некоја информација :)
А и Nitro Pure Whey (Biotech) од кај @Gjoroski ти е одличен, испробано :) Земи си го тој во кесата, да не ја плаќаш кутијата :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Се согласувам за тоа дека кај Бобан се квалитетни производи.
Креатинот им е посебно добар, лесно се раствара во вода и протеинот има одличен вкус.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ако знаев каде има и јас ќе си набавев ;) Се зезам, али слушам од дечки дека го наоѓаат простар за поефтинко, @sajSiGa ако има некоја информација :)
А и Nitro Pure Whey (Biotech) од кај @Gjoroski ти е одличен, испробано :) Земи си го тој во кесата, да не ја плаќаш кутијата :)
Секаде ќе ти дадат попуст ако купиш повеќе канти, нека се соберат друштво и ќе спуштат цена.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Секаде ќе ти дадат попуст ако купиш повеќе канти, нека се соберат друштво и ќе спуштат цена.
Поучи го земјако твој како се купуваат суплементи, за канта протеин дигна џева како Мустанг да купува :D

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
@Кеплер еии мојне тако тебра, само прашав, затоа е форумот, мислења, прашања, можеби некој зел друг пробал, бла бла.. :D

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
@Кеплер еии мојне тако тебра, само прашав, затоа е форумот, мислења, прашања, можеби некој зел друг пробал, бла бла.. :D
Абе не е научна фантастика, тоа ми е муабетот :D Арно ти пиша sajsiga, договорете се со тие што вежбате за да соберите поголема количина и купете :) За поголема количина може да ме контактираш ќе ти најдам одличен попуст на добар протеин :)

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Некој искуство со Gain bolic 6000? Од монстерот не сум баш задоволен.
Не ти требa искуствo, сaмиoт сoстaв ти кaжувa. Нa 100 грaмa 15гр прoтеин, 34гр шеќер.....кoлку пaри тoлку музикa.

G

garthok

Гостин
Не ти требa искуствo, сaмиoт сoстaв ти кaжувa. Нa 100 грaмa 15гр прoтеин, 34гр шеќер.....кoлку пaри тoлку музикa.
Не ми треба нешто помпозено чисто да надополнам калории после кошарка, пешачење на водно...

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Од 17-ти ништо немате напишано, ме загриживте.
Ајде, се гледаме во сабота :) instagram model.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom