Бодибилдинг суплементи

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Од 17-ти ништо немате напишано, ме загриживте.
Ајде, се гледаме во сабота :)Прегледај го приврзокот 119883
Здраво Ѓороски. Колку пари е влезница и каде може да се купи ? Дали има попуст за 2 влезници ? Кои категории ќе се натпреваруваат и дали ќе има категорија каде има по ``природни`` вежбачи или ќе гледаме кој користи повеќе анаболици во сите категории ?

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Здраво Ѓороски. Колку пари е влезница и каде може да се купи ? Дали има попуст за 2 влезници ? Кои категории ќе се натпреваруваат и дали ќе има категорија каде има по ``природни`` вежбачи или ќе гледаме кој користи повеќе анаболици во сите категории ?
Кажи ми една категорија каде ш то има природни ?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Сите категории ќе се природни, забрането им е на оние на стероиди воопшто да се натпреваруваат :sneaky:

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Сите категории ќе се природни, забрането им е на оние на стероиди воопшто да се натпреваруваат :sneaky:
Како тоа мислиш забрането им е да се натпреваруваат на анаболични средства ????? Ако не знаеш никој лично не коментирај. Земи погледни слики од претхдоните години од натпреварувачите, двајца од нив лично познавам и секојдневно користат стероиди а еден од нив и продава. За другите што не ги познавам не сакам да коментирам ама ако 2цава што ги познавам користат секојдневно зашто другиве да не би користеле коа се исти у големина боди фат и мускул.....

И да имаше категорија која се вика `` Атлета`` на Македонија и тмау се натпреваруваат оние кои користат само суплементација и важат за природни затоа што не се боцкаат. Лани во таа категорија победи мој многу добар пријател кој работи како тренер и има искуство зад себе од 10 години вежбање.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Како тоа мислиш забрането им е да се натпреваруваат на анаболични средства ????? Ако не знаеш никој лично не коментирај. Земи погледни слики од претхдоните години од натпреварувачите, двајца од нив лично познавам и секојдневно користат стероиди а еден од нив и продава. За другите што не ги познавам не сакам да коментирам ама ако 2цава што ги познавам користат секојдневно зашто другиве да не би користеле коа се исти у големина боди фат и мускул.....

И да имаше категорија која се вика `` Атлета`` на Македонија и тмау се натпреваруваат оние кои користат само суплементација и важат за природни затоа што не се боцкаат. Лани во таа категорија победи мој многу добар пријател кој работи како тренер и има искуство зад себе од 10 години вежбање.
Кој е тој ?

И се заебаваше сајсига...

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Ве молам за еден совет: Како е подобро да се зема ЗМА, секој ден или само деновите на тренинг?

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Кој е тој ?

И се заебаваше сајсига...
Дејан Тодоровски - најди го на фб

Извини другар, дека стално ме контраш за нешто и не ни помислив на крај памет дека можно е да се шалиш а и смајлито не го видов,

Ве молам за еден совет: Како е подобро да се зема ЗМА, секој ден или само деновите на тренинг?
ZMA се зима секој ден пола саат пред спиење. Напомена - ако си прилично млад момак земи само магнезиум пред спиење, тотално немораш цел стак ЗМА

Член од
6 април 2013
Мислења
357
Поени од реакции
302
Иам 16 години, вежбам само bodyweight вежби, ќе ми помогнат ли суплементи ако земам?

Член од
26 април 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdr decki nov sum no me interesira do sea koristev ironmax 90 i proteinot e ziv shit spored mene... razmisluvam da smenam sto moze da preporacate 3000-3600 cena dobar protein
razmisluvav za big man whey 100% professional a i razmisluvav za allmax allwhey... ako nekoj gi ima koristeno ili edniot ili drugiot spodeli mislenja

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Zdr decki nov sum no me interesira do sea koristev ironmax 90 i proteinot e ziv shit spored mene... razmisluvam da smenam sto moze da preporacate 3000-3600 cena dobar protein
razmisluvav za big man whey 100% professional a i razmisluvav za allmax allwhey... ako nekoj gi ima koristeno ili edniot ili drugiot spodeli mislenja
allmax нема да го најдеш.

Или nutre pure whey или prostar whey на ultimate.Првиот можеш да го најдеш на www.herkules.mk а другиот на ФБ страната на Premium Sport.

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Koj e најдобар топач на масти?

Kajgana Shop

На врв Bottom