- Член од
- 1 ноември 2012
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 103
Види и да си шрмкал кокаин 1 месец и после да си чист со години може ке нема долготрајни споредни ефекти меѓутоа одредени ќелии во мозокот ке останат мртви засекогаш... Ако ме сфакаш што сакам да ти кажам, нит ме интересирало нит сум истражувал дали има тој топач долготрајни ефекти но со сите тие моментални ефекти кои ги прави врз работата на срцето сам заклучи дали вреди да се ризикува[DOUBLEPOST=1426270115][/DOUBLEPOST]Ме интересира дали има некои долготрајни "side effects"
Цинкот за пубертетлии ??? За АКНИ ?? Твое ниво на едуцираност ??? Не ми иде све ова во една реченица извини. Еве последна реплика е оваа према тебе, не ти пишувам веќе иако не ни почнав прв.Цинкот масовно се препорачува баш кај тинејџери во пубертет кои мака мачат со акни.
Немам намера да се докажувам со некој кој не е на мое ниво на едуцираност, ако сакаш игнорирај го мојот пост ако сакаш прифати го како добронамерна критика. Поздрав
Но на интернет форум да му кажеш на некој дека не е на твое ниво на незнам што сметам дека е малце пре арогантно особено кога не ја ни знаеш другата личност. Немој така биди фин дечко...