Бодибилдинг суплементи

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Среќна нова година момци! Многу повеќе gains оваа 2015-та, повеќе среќа, пари за суплементи, и успеси во било која посакана цел за оваа година.

Да се подстопли малце и сакам да почнам cut, би можеле ли да ми препорачате некој топач до кај 1.500 денари? Воедно и ако може да ме уведете малце, дали би изгорел многу мускул, дали треба режимот на вежбање да го смалам (помали тежини, повеќе репови?), искрено за колку време ќе видам вистински резултати од него со средена исхрана?

Фала ви.

Член од
29 октомври 2014
Мислења
39
Поени од реакции
12
Среќна нова година момци! Многу повеќе gains оваа 2015-та, повеќе среќа, пари за суплементи, и успеси во било која посакана цел за оваа година.

Да се подстопли малце и сакам да почнам cut, би можеле ли да ми препорачате некој топач до кај 1.500 денари? Воедно и ако може да ме уведете малце, дали би изгорел многу мускул, дали треба режимот на вежбање да го смалам (помали тежини, повеќе репови?), искрено за колку време ќе видам вистински резултати од него со средена исхрана?

Фала ви.
Зголеми ги протеините, прави варијации со јаглехидратите (пример 4 дена ниски хидрати до 100 грама после петиот ден зголеми ги и потоа пофторувај го циклусот. Калориите секако треба да бидат благо намалени од тоа што го трошиш. Тренингот со тежини ист како и кога си на маса, ако имаш сила и мотивација вметни и кардио. Моето мислење е дека нема некоја особена разлика дали ке користиш топач или не. Времето зависи од тоа колку имаш масти, и би требало да имаш минимална загуба на мускул според овој начин. Да бев на твое место со тие 1500 ден би си купил 7 кг стек.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ете уште еден доказ дека се добри суплементите.Откако дојде на функција секоја година се по асална и по асална е од тоа што беше,реално :D ја подмладуваат суплементите,заебавајте се вие :D

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Ете уште еден доказ дека се добри суплементите.Откако дојде на функција секоја година се по асална и по асална е од тоа што беше,реално :D ја подмладуваат суплементите,заебавајте се вие :D
Колку се подмладува толку по-пуберетстко и е бркчето :D

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
Последно уредено:
S

Stef Bachatero

Гостин
Дали треба да земам BCCAs и Глутамин?

Слободните амино киселини се апсорбираат побрзо отколку whey protein. Вашиот систем ќе се чувствува многу подобро ако земете BCAAs и глутамин во слободна форма.

На пример споредете ги Глутамин,BCAA што се наоѓа во whey protein со BCAA или Глутамин во слободна форма. Тоа е исто како да се споредува чаша вода со црево за полевање. Ако користите црево за полевање, треба да почекате водата да протече пред да се користи..

:pos:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Имам за продавање пре-вораут N.O. Xplode 450gr, цената е 1500ден. Кој е заинтересиран во инбокс

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Комбинација од трибулус и аргинин истовремено да се конзумира, дали би било корисно?

Член од
30 август 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Никогаш не сум користел досега суплементи,но бидејќи никако не можам само преку обична храна да ја внесам дневната протеинска доза(2г*кг), сакам да започнам.Нешо истражував и видов дека најисплатливо би ми било whey protein изолат да земам,сеа пошо никогаш не сум користел до сега,некој поефтин бренд да препорачате ?

Kajgana Shop

На врв Bottom