Бодибилдинг суплементи

S

Stef Bachatero

Гостин
Gaspari,BTN,SAN избери и кажи ми што сакаш.[DOUBLEPOST=1407534703][/DOUBLEPOST]
Ондак зошто ставаат 12гр во дозерка? Неќам да се испозаебам.
Психолошка мамка да мислиш дека си накачил килажа а си накачил вода.

Последно уредено од модератор:
G

garthok

Гостин
Gaspari,BTN,SAN избери и кажи ми што сакаш.[DOUBLEPOST=1407534703][/DOUBLEPOST]
Психолошка мамка да мислиш дека си накачил килажа а си накачил вода.
Аха, а дали штетно е за организмот доколку се консумира цел месец по 24 гр. дневно?

001

Член од
30 јули 2014
Мислења
52
Поени од реакции
2
Што мислите за капсуливе GABA корисни се или не,лоши-добри страни ги препорачувате?

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Има некој користено Анимал пак, ме интересира искуство и мислење?

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Има некој користено Анимал пак, ме интересира искуство и мислење?
http://www.bodybuilding.com/store/univ/animalpak.html
доколку стварно ти се потребни витамини земај го, прво да знаеш се што земаш од Универзал Нутришн ти е ХАРД КОР суплементи и одат над дозволените граници. Лично ги имам користено М-Стак и СТАК 2 од универзал во комбинација со Исо Сензејшн од Ултимејт нутришн (али ова беше пред некои 5 години кога што би рекле стари Господ шеташе по земја и суплементиве беа на пола цена од денес особено исо сезејшн) + ЗМА , ја имав најдобрата форма во животот.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
http://www.bodybuilding.com/store/univ/animalpak.html
доколку стварно ти се потребни витамини земај го, прво да знаеш се што земаш од Универзал Нутришн ти е ХАРД КОР суплементи и одат над дозволените граници. Лично ги имам користено М-Стак и СТАК 2 од универзал во комбинација со Исо Сензејшн од Ултимејт нутришн (али ова беше пред некои 5 години кога што би рекле стари Господ шеташе по земја и суплементиве беа на пола цена од денес особено исо сезејшн) + ЗМА , ја имав најдобрата форма во животот.
што е тоа мстак и стак 2 ?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Си зедов ваков протеин, дали има некој искуство дали е океј марката и слично, и дали пред легнување треба да се пија пошо типов од кај шо го купив така ми рече а на интернет читам поинаку. Или не е многу битно тоа.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Си зедов ваков протеин, дали има некој искуство дали е океј марката и слично, и дали пред легнување треба да се пија пошо типов од кај шо го купив така ми рече а на интернет читам поинаку. Или не е многу битно тоа.

Оф,пред спиење...најубаво после вежбање да го пиеш,или од сабајле во денови кога не вежбаш.

Горе-доле,секој протеин е исти нема некоја посебна разлика од еден до друг,освен вкусот,зборувам за веј протеин.

Kajgana Shop

На врв Bottom