Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
no-xplode-review1.jpg

Продавам N.O. Xplode од 450гр еден од најпознатите пре-воркаути кој го има пробано знае за што зборувам. Нов е некористен, неотпакуван. Го давам 1600ден последна цена, кој е заинтересиран нека пише ПП да се договориме како што.

Што мислите за капсуливе GABA корисни се или не,лоши-добри страни ги препорачувате?

zdravo! imam edno prasanje do vas. vezbav 1 ipol god i praev 4 meseci pauza poradi zdrastveni problemi, i mn padnav vo kilaza 13 kg. Sea sakam pak da pochnam da vezbam sto suplementi da zemam za da ja vratam masata i da se napumpam pak? Dali da zemam gejner kako i na pochetokot ili ne?
sto mi preporacuvate da pravam? pozdrav

Ме интерисира сега ако пијам 1 месец креатин монохидрат дали потоа мора да се прави пауза од 3 недели или може директно без пауза да продолжам до крајот на пакувањето?[DOUBLEPOST=1407242920][/DOUBLEPOST]Бидејки како што читав ако се правело пауза после 1 месец од 3 недели ке се изгубела добиената маса дали е тоа точно?

Колку е препорачано креатин монохидрат дневен внес? Во 240 гр Critical mass (за макс резултат дневно) има 28.5 негде гр. креатин, тоа не е премногу?

Што пишав погоре?
Пишав секој ден без разлика дали вежбате или не.

Што пишав погоре?
Пишав секој ден без разлика дали вежбате или не.
Ок извини. А кога се пија не менува многу? Мислам на пред вежбање или наутро или после вежбање или распоредено, не менува многу, битно е да се внеси таа доза секој ден?

Нема разлика.
Најдобро е да ја поделиш дозата но 5 грама дневно.

За што служат амино киселини и дали се штетни?

За градење мускули, хормони, имунитет и енергија во критични случаеви.
Не се штетни.

Фала на брзиот одговор:cool:[DOUBLEPOST=1407529293][/DOUBLEPOST]А кога и како се зема и кои ги препорачуваш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom