Бодибилдинг суплементи

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247

Продавам N.O. Xplode од 450гр еден од најпознатите пре-воркаути кој го има пробано знае за што зборувам. Нов е некористен, неотпакуван. Го давам 1600ден последна цена, кој е заинтересиран нека пише ПП да се договориме како што.

001

Член од
30 јули 2014
Мислења
52
Поени од реакции
2
Што мислите за капсуливе GABA корисни се или не,лоши-добри страни ги препорачувате?

Член од
25 март 2013
Мислења
235
Поени од реакции
141
zdravo! imam edno prasanje do vas. vezbav 1 ipol god i praev 4 meseci pauza poradi zdrastveni problemi, i mn padnav vo kilaza 13 kg. Sea sakam pak da pochnam da vezbam sto suplementi da zemam za da ja vratam masata i da se napumpam pak? Dali da zemam gejner kako i na pochetokot ili ne?
sto mi preporacuvate da pravam? pozdrav

Член од
31 јули 2014
Мислења
62
Поени од реакции
1
Ме интерисира сега ако пијам 1 месец креатин монохидрат дали потоа мора да се прави пауза од 3 недели или може директно без пауза да продолжам до крајот на пакувањето?[DOUBLEPOST=1407242920][/DOUBLEPOST]Бидејки како што читав ако се правело пауза после 1 месец од 3 недели ке се изгубела добиената маса дали е тоа точно?

G

garthok

Гостин
Колку е препорачано креатин монохидрат дневен внес? Во 240 гр Critical mass (за макс резултат дневно) има 28.5 негде гр. креатин, тоа не е премногу?

S

Stef Bachatero

Гостин
Што пишав погоре?
Пишав секој ден без разлика дали вежбате или не.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Што пишав погоре?
Пишав секој ден без разлика дали вежбате или не.
Ок извини. А кога се пија не менува многу? Мислам на пред вежбање или наутро или после вежбање или распоредено, не менува многу, битно е да се внеси таа доза секој ден?

S

Stef Bachatero

Гостин
Нема разлика.
Најдобро е да ја поделиш дозата но 5 грама дневно.

001

Член од
30 јули 2014
Мислења
52
Поени од реакции
2
За што служат амино киселини и дали се штетни?

S

Stef Bachatero

Гостин
За градење мускули, хормони, имунитет и енергија во критични случаеви.
Не се штетни.

001

Член од
30 јули 2014
Мислења
52
Поени од реакции
2
Фала на брзиот одговор:cool:[DOUBLEPOST=1407529293][/DOUBLEPOST]А кога и како се зема и кои ги препорачуваш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom