Бодибилдинг суплементи

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
Bio Tech USA, NItro Pure Whey Gold 2,2 kg - herkules = 3490 ден, sila = 3918 ден
Hyper Mass 5000 4 kg- BTN USA - herkules = 2790 ден, sila = 2915 ден
Bio Tech USA, Carbox 1 kg - herkules = 350 ден, sila = 626 ден
Creatine Monohidtrat- BIO TECH USA 500 гр - herkules = 790 ден, sila = 815 ден

Мислам дека овие се доволни за споредба :)

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
Bio Tech USA, NItro Pure Whey Gold2,2 kg - herkules = 3490 ден, sila = 3918 ден
Hyper Mass 5000 4 kg- BTN USA - herkules = 2790 ден, sila = 2915 ден
Bio Tech USA, Carbox 1 kg - herkules = 350 ден, sila = 626 ден
Creatine Monohidtrat- BIO TECH USA 500 гр - herkules = 790 ден, sila = 815 ден

Мислам дека овие се доволни за споредба :)
У инбокс ми прати за Џек3д и Анимал Пак и Сириус масса тука друго пишуваш но како и да е.Инаку за Serious Mass е 11.200кг(2 пакувања по 5.6кг) а не 4кг, и да пресметаш излегува поефтино од Херкулес(немам ништо против Gjoroski), за анимал пакот имаш 88 дози а не 44, и Џек 3дто е 500грама а не 135 :) Ти бараш дупли пакети а за цена на 1 пакет.. Поздрав :)

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
У инбокс ми прати за Џек3д и Анимал Пак и Сириус масса тука друго пишуваш но како и да е.Инаку за Serious Mass е 11.200кг(2 пакувања по 5.6кг) а не 4кг, и да пресметаш излегува поефтино од Херкулес(немам ништо против Gjoroski), за анимал пакот имаш 88 дози а не 44, и Џек 3дто е 500грама а не 135 :) Ти бараш дупли пакети а за цена на 1 пакет.. Поздрав :)
Се надевам дека многу скоро како целосни линии ќе ги имам и Ultimate и Optimum, па тогаш ќе може и тие два бренда да ги споредите со цени. За сега Serious Mass немам во продажба и не коментирам ;)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Се надевам дека многу скоро како целосни линии ќе ги имам и Ultimate и Optimum, па тогаш ќе може и тие два бренда да ги споредите со цени. За сега Serious Mass немам во продажба и не коментирам ;)
Па ова се чека од вас претседателе. ;)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дечки продавам еден Jack3d од 45 дозери за само 2200денари. Инфо во ПП

Член од
23 април 2012
Мислења
17
Поени од реакции
2
Idam vo teretana (3-4 meseci), simnav nekolku kila, ama mi trebaat uste okolu 10, i idam na definicija. sakam da zemam nekoi suplementi. ako moze nekoj predlog za kakva suplementacija mi treba i nekoja ishrana. fala odnapred

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Idam vo teretana (3-4 meseci), simnav nekolku kila, ama mi trebaat uste okolu 10, i idam na definicija. sakam da zemam nekoi suplementi. ako moze nekoj predlog za kakva suplementacija mi treba i nekoja ishrana. fala odnapred
За старт среди ја исхраната, а за додаток единствено протеин земи си таман со него ќе замениш 1-2 оброка во денот и ќе надохнадиш протеински внес.(кој не верувам дека би ти бил бог знае колку кога вежбаш толку кратко).

S

Stef Bachatero

Гостин
Како што рече мајмун и плус да следиш што јадеш,за да бидеш во калориски дефицит.
Темава ќе ти помогне да осознаеш некои работи.
http://forum.kajgana.com/threads/Прирачник-за-градење-убаво-тело.70149/

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Момци има некој користено од овој креатин и овие амино :

http://pbc.mk/proizvodi/kreatin/creatine-xplode-powder-detail

http://pbc.mk/proizvodi/amino-kiselini/bcaa-xplode-detail

Прочитав дека во нив има анаболична енергија, па дали се нешто штетни. ( малку смешно прашање е но тоа е..)
Сум користел исто така монихидрат од калифорниа меѓутоа би сакал нешто појако па се одлучив на овие на олимп експлоуд но поради тие анаболични енергии ме интересира дали може да се наштети на организмот.

S

Stef Bachatero

Гостин
анаболична енергија???
Каква е таа жити се?
Нема појако нешто од креатин монохидрат,колку сакаш истражувања се направени,креатин монохидрат е најдобар :)

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Па незнам Стеф, еве што пишува во описот а и ако е обичен монохидрат зошто е доста поскап од другите монохидрати. :/

Еве кај креатинот

Одлична комбинација од нај напредните форми на креатин, карактеризирани со највисока анаболна активност и шема на енергетски промени.
Еве од БЦАА

ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ЈА ЕКСПЛОЗИЈАТА ОД АНАБОЛИЧНАТА ЕНЕРГИЈА КОЈА ЌЕ ГИ РАСПРСНЕ ВАШИТЕ МУСКУЛИ! ПОБРЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА, ПОИНТЕНЗИВНО СОЗДАВАЊЕ НА НОВИ ПРОТЕИНИ И ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА!

:/

S

Stef Bachatero

Гостин
Остај ти тоа,што пишува и реалноста е друга работа.
Креатинот дава повеќе издржливост преку повеќе АТФ во мускулите.
БЦАА не ти дава повеќе мускули ако имаш доволно протеини внесено во денот :)

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Мултивитамин-НАЈПРЕПОБОЉЕ суплемент, особено со оглед на тоа дека повеќето од нас не внесуваат доволно овошје и зеленчук.

Kajgana Shop

На врв Bottom