chef_cook
._perlous
- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 4.315
- Поени од реакции
- 13.232
Хаха bareback gay patrol...двајца мажишта, високи, мускулести, со бради и тетоважи, распетлани кошули
Хаха bareback gay patrol...двајца мажишта, високи, мускулести, со бради и тетоважи, распетлани кошули
Да не сме другарки?Ми текна случка, иако не е состанок:
Ние три другарки во Хањоти, Грција, на викенд. Во истата куќа, балкон до балкон тројца машки од Солун. Почнавме прво муабет, тие насмеани нè канат на некоја журка, и малку по малку муабетот се сврте на политика. Политичкиот муабет излезе жестока расправија, и на крај не само што не важеше поканата за журката, туку и во диското кога се сретнавме, не се познававме
Или сме другарки, или се повторила случкатаДа не сме другарки?
Јас бев другарката што држеше лекција по историја од балкон....од Александар Македонски до Св. Кирил и Методиј!
Едниот Грк сакаше да ме ќари, ама не му праев муабет додека не ми рече Македонија и македонско девојче. Се сеќавам дека имаше и Срби и добив аплауз.
Само тоа?Едниот Грк сакаше да ме ќари, ама не му праев муабет додека не ми рече Македонија и македонско девојче. Се сеќавам дека имаше и Срби и добив аплауз.
Македонски дипломатски тим во акција.Или сме другарки, или се повторила случката
И обланди.Само тоа?
не сте другарки, знам за повеќе вакви случаи. Знам за едни што беа и пљукани со шлајмови во Pearl од симптатиитеИли сме другарки, или се повторила случката
Зависи од симпатијата .не сте другарки, знам за повеќе вакви случаи. Знам за едни што беа и пљукани со шлајмови во Pearl од симптатиите
не знам тоа, знам дека првично се спомињале возења на јахти, куравеливе живи среќни се додека едната по грешка не спомнала Македонија или нешто слично што кај Гркот предизвикало шлајмови .... на крај јахтата можеле по рканци да ја пловат... хехе хехе.Зависи од симпатијата .
Не е секој за симпатија да ти биде.
Покрај тебе и јас добив лајкови на форумов. Мехехехехехе. Ај лајк.Колку треба да си глуп од 0 до грк да испуштиш пичиња за парче земја никад докажано чие е и што е и нешто од кое ти ко грк-индивидуа немаш никаква лична корист.
Одговорот на прашањето е ваљда, србин.