Блам состанок!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Да да,69,фала, многу ми се свиѓаше,Прќе другар ми беше некој фактор таму.хахахаха
Шеф ти ко мене си, без памет, јас како се ијам избламирано со Гиш исто у Маракана, човеков клекнал пред мене ми збори нешто, а јас му викам абе од кај ти е хаљинава....
Ама па и он само деца правеше на времето, морав да го мафнам :icon_lol: :sramezliv:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
Шеф ти ко мене си, без памет, јас како се ијам избламирано со Гиш исто у Маракана, човеков клекнал пред мене ми збори нешто, а јас му викам абе од кај ти е хаљинава....
Ама па и он само деца правеше на времето, морав да го мафнам :icon_lol: :sramezliv:
Хахахаха јас сум ептен откачен,на темава можам 10 страници да напишам,неам искачање без дешавка да ми се деси.
Задње што напраив,ми се свиѓа една продавачка у супермаркет,и земав на една пара напишав мој број и,и ја дадов,она ја виде,и мислев ќе и текне,али пустото не и текнало а јас број морав да сменам ))))) хахахаха

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.817
Поени од реакции
40.117
Запознавам едно маче,у кабрио.Лапање драпање цела вечер,лесен петинг на танцпол,и,и викам ај кај мене.
Неможела,од Пробиштип била дојдена,на свадба била другиот ден.И ја, на шала,и викам,абе и јас сум утре на свадба,заедно ќе одиме од кај мене )))) Не нејзините ќе ја убиеле.Ми се напраи бед,се пошмукавме уште некој пола саат,и јас се паркирав на шанк.Нареден ден,стегнат се појавувам на свадба у Ден и Ноќ,коа ја гледам нејзе со мајка ми и уште една жена.Ејј топ си викам.Ама ѓаолот,ни ора ни копа.Им се ставам у муабет,и мајка ми вика,запознајте се ова ти е втора братучедка....
Али тоа мене не ме спречи да ја мувам и на свадба )))))))))

:D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Хахахаха јас сум ептен откачен,на темава можам 10 страници да напишам,неам искачање без дешавка да ми се деси.
Задње што напраив,ми се свиѓа една продавачка у супермаркет,и земав на една пара напишав мој број и,и ја дадов,она ја виде,и мислев ќе и текне,али пустото не и текнало а јас број морав да сменам ))))) хахахаха
Со финтиве - нема да ме зачуди на крај НУКОЛА да беше во право кога се бунеше за украдена слика од нет хахах

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Поентата ми беше оти Лордот е од тие краишта :D Што бара Пуно во Пробиштип?
Немав појма дека е од таму.

Пуно гледам нешо тргна по овие муабети у последно време, изгледа го пензионираа од некоја амбасада или европската комисија :icon_mrgr:

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
871
Ауууу ова не е само блам, арно ќутек не изедов...
Маракана летна, искочени на свирка ова пред 20 години, дечко еден у пичку матер, и нешто се смувавме таму, и као ај кафе кај мене у стан најубаво кафе правам, и јас со цел памет ај ќе одиме, се кул кафе направи и почнавме нешто лапање а у, и осеќам како на типов му се здрвува, леле викам овој ќе ме онади, и го тргам викам може вода да ми донесеш? и он о ок сега, луѓе со брзина на светлината сум избегала од стан, сандали у рука, трчам по скали надоле и паднав на колена пред влез....
Може се куртулив од секс ама матер си ебав :oops:
Важно си се спасила од ебање :pos:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
4 нови страни на темава :love: :love: :love:

Ај и ја ќе споделам нешто.
Се запознавам со другарка на девојка на колега од факс, девојкава убава на слики, праевме муабет 1-2 недели на фб и се договоривме да излезме на кафе. Се наоѓаме на Рекорд и идеме у Бирократ, девојкава у живо прејака, праиме муабет и ја се си мислам океј и она наеднаш ми вика „се осеќам ко на испит да сум“ и зошто стварно ми се свиѓаше девојкава, ми се скрши филмот дека заебав работа и се изгубив у простор и време и ајде останавме уште малце и да си одиме и ја као ај да пробам да се извадам каваљер да бидам да и отворам врата, ама од шо бев збркан со ова „ко на испит да сум“ не можев вратата да ја отворам, 3 пати пробував, нејќе, и на крај келнерот дојде отвори.... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Одиме накај Рекорд да ја испратам и нешто збориме, а ја у себе си викам цело време „добро бе теле едно како можеше толку да се збркаш да не знаеш врата да отвориш...“

На крај од муабет со колегава од факс дознав дека не било толку катастрофално како што си мислев и идевме со девојкава 6 месеци :icon_mrgr:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.644
Поени од реакции
4.487

Kajgana Shop

На врв Bottom