jas kolko sto znam na forumov ima 2 zeni/devojki se drugo eДај бе жениве нека пишат нешто...некоја дешавка )))))))
jas kolko sto znam na forumov ima 2 zeni/devojki se drugo eДај бе жениве нека пишат нешто...некоја дешавка )))))))
Дркаџии и воајери друже.jas kolko sto znam na forumov ima 2 zeni/devojki se drugo e
Толку години те барав ((((Ауууу ова не е само блам, арно ќутек не изедов...
Маракана летна, искочени на свирка ова пред 20 години, дечко еден у пичку матер, и нешто се смувавме таму, и као ај кафе кај мене у стан најубаво кафе правам, и јас со цел памет ај ќе одиме, се кул кафе направи и почнавме нешто лапање а у, и осеќам како на типов му се здрвува, леле викам овој ќе ме онади, и го тргам викам може вода да ми донесеш? и он о ок сега, луѓе со брзина на светлината сум избегала од стан, сандали у рука, трчам по скали надоле и паднав на колена пред влез....
Може се курулив од секс ама матер си ебав
Ухухух ме најде...Дркаџии и воајери друже.
Денес у пп,еден бараше да му кажам која е братучедката од Пробиштип,што ја имам мувано )))))
Автоматски споено мислење:
Толку години те барав ((((
Автоматски споено мислење:
@bijons ти 100% имаш шо да пишеш на темава. ))))))
Do kilometrazata e. Aj sega nekoj neka te zaebi na taa finta. Uste na prviot muabet znaes deka ima zadni nameri, ne pak da te vikni kaj nego doma na kafe .Ухухух ме најде...
Него не знам само што ми се моташе у глава дека стварно само за кафе ме вика..
...а јас колку ги одбив, оти не пијам кафе , не знаев дека „тоа “ се вика „кафе“!Do kilometrazata e. Aj sega nekoj neka te zaebi na taa finta. Uste na prviot muabet znaes deka ima zadni nameri, ne pak da te vikni kaj nego doma na kafe .
Da ve potsetam oti nisto ne vi e svetoДечки абе оти со сила си заработувате поени не ми е јасно. Толку едноставно правило има на темава, читај и уживај. Не се ова љубовни проблеми па да ги решавате. Чудни сте стварно.
Kako so rekov, do kilometrazata e ....а јас колку ги одбив, оти не пијам кафе , не знаев дека „тоа “ се вика „кафе“!
Замисли дуел помеѓу леандра и бијонс кога вторава ќе почне да се жали од модерирањето и правилата на првава.Da ve potsetam oti nisto ne vi e sveto
... а километражата врти без разлика ако се пие или не кафе?Kako so rekov, do kilometrazata e .
Во право си, сега он има да се заебе ако ме викнеDo kilometrazata e. Aj sega nekoj neka te zaebi na taa finta. Uste na prviot muabet znaes deka ima zadni nameri, ne pak da te vikni kaj nego doma na kafe .
Љандра е за ова, ама ми ја нема.Замисли дуел помеѓу леандра и бијонс кога вторава ќе почне да се жали од модерирањето и правилата на првава.
69 па Millionaires, па Queen 69, после беше Театро и незнам што уште не. Али најпозната беше 69.Не ми текнува како се викаше таа дискотеката на плоштад,не Б2 туку во подруот на тој мини трговакиот пред зградата на есм.
Да да,69,фала, многу ми се свиѓаше,Прќе другар ми беше некој фактор таму.хахахаха69 па Millionaires, па Queen 69, после беше Театро и незнам што уште не. Али најпозната беше 69.