Блам состанок!

Член од
5 јуни 2013
Мислења
87
Поени од реакции
515
Дијаспорец сум, мултиблам на еден дејт со Јапонка скоро доселна во земјата каде што живеам. Она израсната во Осака Јапонија, со нивни вредности и култура. Ја израснат у Драчево растен со сандали и чорапи.

Случката е од скоро и сеуште се гледам со истата девојка. Неколку дена збориме на Тиндер дејт апликација, и се договараме да се видиме конечно. Муабетот по социјалните мрежи ни одеше океј и уште на првото видување коа се сретнавме ја гледам ме чека, малку каснев 5-10 мин пошто имав мал стомачен проблем па у вц заглавив. Идам накај неа таков насмеан позитивен тргам како еееј hiii да ја гушнам, останувам со рацете раширени она ми се поклонува, она нивното јапонско наведнување. Викам ок хахааа вери фани, се поклонив и јас па после ми дозволи да ја гушнам пошо јас инсистирав. Шетња, муабети океј идеше све, коа глеам по пола саат мења маска, вика ја преферирам да ги менувам маските почесто, по хигиенски е, не сакам цело време со една иста да сум. Во ред викам топ. Ај ја што бев со една маска нормално, па уште коа седнавме да се напиеме кога ја извадив ми падна на земја, па ја дигнав ја дувнав малку и пак си ја ставив на лице. Хигиена драчевска. Сигурно си рекла кај искочив со стокава види го шо праи. Ми се понуди да ми даде од нејзините маски ама ја више си ја стаив мојата, башка и ја издував топ е викам уживај.

Испивме шо испивме, муабети океј станавме по некое време мене пак ме фаќаат страшни нагони за у ВЦ. Почнувам да се препотуем но викам ајде ќе помине сигурно. Јес да сум сељак ама ептен неугодно како да и кажам дека ми се сере некаде да отидеме, не знам...

Она нешто збори објаснува тренирала Кендо таму некоја вештина што ти знам ми раскажува ама буквално ништо не ја слушав пошто толку се воздржував да не се посерам и се препотував а само што станавме од бар ама таму дур бевме не ми се идеше у ВЦ.
Викам готово мора да идам некаде иначе лошо се пишува. Викам може ли само секунда да ме почекаш имам еден другар у кафичов подоле работи, само да се поздравам одма доаѓам, молим те почекај 5 минути.
Везе нема тоа дека познавам ја некој у тој кафич ама истрчав ги прашав вработените кај е вецето, отидов се оставив едно 15 минути таму оваа надвор чека. Ама толку ми олеснало што стварно не ме интересираше дали ќе си отиде Јапонкава или овие од кафичот нешто ќе речат како така им се убацувам. Значи такво чувство на олеснување ретко се осеќа.

Среќа ете излегов нормално од кафичот, девојчето ме чекаше као нема проблем, се извинив покасно отидовме да јадеме ја почастив. Додуша она јадеше ја се откажав од јадење таа вечер пошто како што сопствен гз може да те заебе никој не може.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.301
Ауууу ова не е само блам, арно ќутек не изедов...
Маракана летна, искочени на свирка ова пред 20 години, дечко еден у пичку матер, и нешто се смувавме таму, и као ај кафе кај мене у стан најубаво кафе правам, и јас со цел памет ај ќе одиме, се кул кафе направи и почнавме нешто лапање а у, и осеќам како на типов му се здрвува, леле викам овој ќе ме онади, и го тргам викам може вода да ми донесеш? и он о ок сега, луѓе со брзина на светлината сум избегала од стан, сандали у рука, трчам по скали надоле и паднав на колена пред влез....
Може се куртулив од секс ама матер си ебав :oops:

Последно уредено:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
jas kolko sto znam na forumov ima 2 zeni/devojki se drugo e :drk:
Дркаџии и воајери друже.
Денес у пп,еден бараше да му кажам која е братучедката од Пробиштип,што ја имам мувано )))))
Автоматски споено мислење:

Ауууу ова не е само блам, арно ќутек не изедов...
Маракана летна, искочени на свирка ова пред 20 години, дечко еден у пичку матер, и нешто се смувавме таму, и као ај кафе кај мене у стан најубаво кафе правам, и јас со цел памет ај ќе одиме, се кул кафе направи и почнавме нешто лапање а у, и осеќам како на типов му се здрвува, леле викам овој ќе ме онади, и го тргам викам може вода да ми донесеш? и он о ок сега, луѓе со брзина на светлината сум избегала од стан, сандали у рука, трчам по скали надоле и паднав на колена пред влез....
Може се курулив од секс ама матер си ебав :oops:
Толку години те барав ((((

@bijons ти 100% имаш шо да пишеш на темава. ))))))

Последно уредено:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.301
Дркаџии и воајери друже.
Денес у пп,еден бараше да му кажам која е братучедката од Пробиштип,што ја имам мувано )))))

Толку години те барав ((((

@bijons ти 100% имаш шо да пишеш на темава. ))))))
Ухухух ме најде...

Него не знам само што ми се моташе у глава дека стварно само за кафе ме вика..:sramezliv:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.056
Поени од реакции
23.503
Ухухух ме најде...

Него не знам само што ми се моташе у глава дека стварно само за кафе ме вика..:sramezliv:
Do kilometrazata e. Aj sega nekoj neka te zaebi na taa finta. Uste na prviot muabet znaes deka ima zadni nameri, ne pak da te vikni kaj nego doma na kafe ;).

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.577
Поени од реакции
37.471
Do kilometrazata e. Aj sega nekoj neka te zaebi na taa finta. Uste na prviot muabet znaes deka ima zadni nameri, ne pak da te vikni kaj nego doma na kafe ;).
...а јас колку ги одбив, оти не пијам кафе :( , не знаев дека „тоа “ се вика „кафе“! :cautious:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Дечки абе оти со сила си заработувате поени не ми е јасно. Толку едноставно правило има на темава, читај и уживај. Не се ова љубовни проблеми па да ги решавате. Чудни сте стварно.
Da ve potsetam oti nisto ne vi e sveto :mad:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.301
Во право си, сега он има да се заебе ако ме викне :icon_lol:

Замисли дуел помеѓу леандра и бијонс кога вторава ќе почне да се жали од модерирањето и правилата на првава. :vozbud:
Љандра е за ова, ама ми ја нема.

Последно уредено:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
Не ми текнува како се викаше таа дискотеката на плоштад,не Б2,туку во подруот на тој мини трговскиот пред зградата на есм.
Нема везе.
Мислам беше понеделник,ретро најт.
Ја као и увек напраен сарма,се сеќавам дека на работа со колегата здрвивме флаша Јегер,и по некое коњаче...
Пикирам една цура,она таму нешто денса у друштво и и се ставам,ја зеам за рака и ја носам на шанк.
До душа и она пијанка,али ја отворен три прста. Ја ни две ни три,ја залапав,одма,и она не беше против.
И се запознавме,ред муабет ред пијачка ова она,лапање.И уствари она да ти студирала у Лондон,кореографија.А јас не сум нешто екстра денсер,али добар сум,главните потези ги имам )))))
И тука ја ставаат Футлуз од Кени Логинс.А таа у средно ни беше на плејлист,со домците циганите шо ја вежбавме да ја играме))))
Ја пијам коњакот на екс,праам неколку денс потези,и она благо се стрчува накај мене,ја ја фаќам,ја потфрлам,у воздух,се лизгам паѓам,она паѓа врз мене.Фрки тука,не ни се сеќавам ко шо треба,девојкава две скршени ребра,хахахахаха )))))))))
Али послем бевме пар,едно два три месеци )))))))

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.387
Не ми текнува како се викаше таа дискотеката на плоштад,не Б2 туку во подруот на тој мини трговакиот пред зградата на есм.
69 па Millionaires, па Queen 69, после беше Театро и незнам што уште не. Али најпозната беше 69.

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
69 па Millionaires, па Queen 69, после беше Театро и незнам што уште не. Али најпозната беше 69.
Да да,69,фала, многу ми се свиѓаше,Прќе другар ми беше некој фактор таму.хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom